Shop
Ultimele 100 de articole

Cum iti dai seama daca esti un lucrator de Lumina in aceasta viata? Esti si tu un inger pe pamant ?

24 septembrie 2020, , Vizualizări:
lucrator de Lumina

Lucratorul de Lumina este acea persoana care a venit in viata sa de pe Pamant cu o intentie specifica de a-i ajuta pe altii, de a-si oferi serviciile umanitatii si/sau de a schimba asa cum pot lumea in bine, de la o actiune, o gandire, o emotie la mai mult decat atat.

Nu toate sufletele care vin pe Pamant aleg sa functioneze ca lucratori de Lumina, dar sunt totusi milioane de asemenea lucratori pe planeta acum. Unii muncesc la nivel global in timp ce altii ii impacteaza pe semenii lor la nivel local sau doar personal unu-la-unu.

Un suflet poate alege sa fie un lucrator de Lumina inainte de a veni pe Pamant, ceea ce nu inseamna ca in toate vietile in care vine va avea acelasi rol.

A fi un lucrator de Lumina nu este un status pe care sa il obtii ci o alegere pe care o faci de a servi cu prioritate oamenii cu scopul de a sustine un bine mai mare pentru fiecare, in opozitie cu a-ti cauta propria placere pe durata unei incarnari. Nu conteaza in ce meserie prestezi, insa poti recunoaste ca ai aceasta inclinare daca binele altora la care poti contribui este o sursa de bucurie pentru sufletul tau.

Nu este nimic in neregula daca nu esti un lucrator de Lumina, nu te face o persoana mai putin buna sau valoroasa.

De exemplu, unii oameni se duc la parcul de distractii ca sa se dea cu familia in tiribombe in timp ce altii muncesc pe rupte la parcul de distractii si sunt bucurosi ca pot oferi o experienta magica vizitatorilor. Este pur si simplu o alegere despre ce tip de viata vrea sufletul sa aiba la aceasta noua tura pe Pamant.

Acest fel de a fi al unei persoane al carui suflet a facut aceasta alegere poate parea pentru semenii sai exagerat de salvator, altruist, dedicat altora pana la limita in care uita de ei. Persoana poate primi sfaturi sa se schimbe, sa se ocupe mai mult de propria persoana, sa nu se mai dedice semenilor sai atat de mult si sa lase pe fiecare pe calea sa ca sigur isi va gasi drumul.

Dar pentru lucratorul de Lumina lucrurile stau diferit dupa cum simte : el simte ca nu face ceea ce face si nu este ceea ce este nici din ego (sa primeasca multumiri, vanitati, atentie) nici din frica (trebuie sa il/o ajut ca sa fiu iubit, acceptat, neparasit). El/ea simte pur si simplu bucurie si implinire cand vede ca a putut ajuta cu orice un alt om.

Asadar, cum iti poti da seama daca esti un lucrator de Lumina, iar pentru altii sa pari ca un inger pe Pamant?

Tie iti pasa autentic de starea de bine a altora, chiar daca nu ii cunosti

Lucratorii de Lumina tin la oameni pur si simplu. Adora sa fie in contact cu oamenii. Vor sa fie siguri ca ceilalti sunt fericiti, in siguranta, ca au ce le trebuie. Ei pot fi ingrijtori, antrenori, mentori si sunt in stare oricand sa iasa de pe calea lor temporar ca sa ajute un alt suflet aflat in nevoie (cu care aproape sigur are un contract, o intelegere, un angajament intre suflete dinainte de a veni aici). Daca un lucrator de Lumina aude ca cineva sau un grup are nevoie de ajutor, va simti o dorinta foarte puternica de a oferi asistenta.

Incerci sa ridici vibratia altor oameni

Un lucrator de Lumina va simti intuitiv vibratia altei persoane si va incerca sa o ridice, tocmai pentru ca stie Adevarul, anume ca toti suntem suflete create din vibratie inalta si asa meritam sa fim. Deci daca cineva este deprimat, trist, anxios, furios, temator, un lucrator de Lumina se va stradui sa aduca acea persoana la un nivel mai ridicat precum bucurie, iubire, speranta, compasiune, entuziasm.

Te mai poate interesa Top melodii cu o vibratie inalta. Cum sa folosesti muzica pentru a-ti creste vibratia

Cauti in mod activ o cale de a solutiona probleme globale

Unii lucratori de Lumina isi doresc mult sa contribuie ca lumea sa fie un loc mai bun de trai. Acestia tind sa fie atrasi de cariere in cercetarea medicala, in stiinta, in antreprenoriat, in tehnologie sau in sectorul non profit si actiuni umanitare. Ei aduc apa, doctorii, alimente celor in nevoie sau muncesc sa instaleze infrastructuri in comunitatile de oameni care inca se zbat in lipsuri.

Cauti activ o cale care sa educe si sa inspire pe altii la actiune

Unii lucratori de Lumina incearca sa aduca constientizari si treziri asupra subiectelor spinoase pentru societate. De exemplu, scenaristii, regizorii, scriitorii, vorbitorii, jurnalistii, unii politicieni de buna credinta, deci oameni care au media la dispozitie, se pot exprima prin scris, video, audio pentru a raspandi un mesaj. Obiectivul aici este sa ii faca pe oameni constienti de vibratia lor, de problemele ce le scad vibratia si pe care ar putea sa le rezolve, chiar si probleme globale, astfel contribuind la evolutia planetara.

Tu cauti in mod activ calea vindecatorului

Multi lucratori de Lumina se implica in meserii sau domenii care ii asista pe oameni cu problemele lor fizice, mentale, emotionale sau spirituale. Acesti oameni sunt atrasi de o munca sociala, psihologica, de medicina, de vindecare cu energie, de a consilia alti oameni, de a fi suport prin tot felul de tehnici terapeutice. Acesti lucratori au mare bucurie si satisfactie ajutandu-i pe cei interesati sa iti proceseze traumele si sa se vindece de ele.

Tu simti foarte multa empatie

Un lucrator de Lumina este un empatic, ceea ce inseamna ca va fi afectat de durerea altora, simtind in propriul corp durere. Acesti lucratori vor avea multa compasiune si grija pentru oameni si lucruri care nici nu au vreo legatura personala cu ei. Vei vedea aceste persoane ajutand animale, vecini, fiind voluntari in comunitate si fiind extrem de buni ascultatori, oferind astfel un spatiu in care cel din fata sa isi constientizeze blocajele, conflictele si sa isi gaseasca solutiile, deci sa traiasca mai bine.

Tu ai abilitati puternice de intuitie

Majoritatea lucratorilor de Lumina sunt in puternica conexiune cu celalalt plan unde se afla ingerii, ghizii, arhanghelii, sufletele plecate de pe Pamant. Astfel, de acolo primesc ghidare pentru calea lor astfel implinindu-si intentia de a-i ajuta pe altii. Asta nu inseamna ca toti lucratorii de Lumina vor fi in contact constient cu ghizii lor dar canalul este deschis iar lucratorul va actiona deseori aparent din intuitie, chiar inconstient, in realitate fiind calauzit pas cu pas si el receptand aceasta calauzire prin instinct.

Lucratorii de Lumina care muncesc in domeniul justitiei sociale sau care incearca sa aduca o constientizare in plus pe planeta vor fi deseori in contact cu maestrii ascensionati ca impreuna sa munceasca la obiectivele planetare comune.

A fi un lucrator de Lumina este un cadou pentru umanitate.

Te-ai incarnat cu intentia de a-i ajuta pe altii si de a oferi serviciul tau umanitatii. Vei munci fara oprire, fara odihna pentru si in numele celor ce dispun de mai putina putere personala in viata lor si vei fi dispus oricand (si oricat ar parea de ridicol pentru altii) sa te dai tu la o parte ca sa oferi asistenta celor ce au nevoie de ea.

Un lucrator de Lumina este sustinut cu energie inalta pentru a-si indeplini menirea dar trebuie sa aiba constient grija de sine pentru a se mentine in echilibru si cu propria viata si vehicul numit corp cu ajutorul caruia poate fi de folos.

Tu simti ca ti-ai ales aceasta viata ca sa fii un lucrator de Lumina ? Sau cunosti oameni care sunt asa ? Ai avut de-a face cu ei ? Trimite-le un gand de iubire si multumire pentru contributia lor in viata ta, in lume.

Imagine de congerdesign de la Pixabay

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.