Shop
Ultimele 100 de articole

Cum iti dai seama ca spiritul persoanei dragi se afla in preajma ta!

12 decembrie 2015, , Vizualizări:
viata dupa moarte

Fiecare dintre noi a pierdut la un moment dat pe cineva drag, iar amintirile si prezenta ne-a urmarit o buna bucata de timp. Chiar daca cei dragi ne parasesc fizic, nu inseamna ca ei ne parasesc de tot.

 

Iata cateva semne care indica faptul ca o persoana decedata este in continuare langa tine pe plan spiritual.

 

1. Ii simti inca mirosul in aer

Exista multe moduri prin care spiritul unei persoane decedate isi poate manifesta prezenta langa cei dragi dupa moarte. Unul dintre cele mai frecvente este prin simtul mirosului. Legaturile interumane sunt adeseori cimentuite prin intermediul simtului olfactiv, asa ca daca simti uneori un iz specific persoanei dragi pierdute (fie de parfum, fie de tutun de pipa, fie alte mirosuri care intaresc legatura emotionala si iti aduc aminte de persoana draga), poate fi un mesaj direct din partea persoanei decedate care cauta sa-si faca simtita prezenta alaturi de tine.

 

 

2. Iti apare in vise

Visele reprezinta cel mai comun mijloc prin care spiritele interactioneaza cu noi. In somn, mintile noastre subconstiente sunt mai receptive la lumea spiritelor, de multe ori permitandu-le acestora sa intre. Visele cu si despre spirite pot fi deosebit de realiste, dar nu face greseala de a incerca sa descifrezi chiar fiecare detaliu in parte.

 

 

Citeste continuarea pe CAPLIMPEDE.RO.

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.