Cristalele vindecatoare asociate chakrelor - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cristalele vindecatoare asociate chakrelor

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Dezvoltare personala » Cristalele vindecatoare asociate chakrelor
Cristalele vindecatoare asociate chakrelor

Putem sa vorbim despre pietrele semipretioase specifice chakrelor atunci cand incercam sa amplificam sau sa echilibram centrul de energie pe care sunteti concentrati. Pentru a alege o piatra vindecatoare trebuie sa cunoasteti atributele fiecareia, inclusiv calitatea energiei, culoarea sau felul in care rezonati dumneavoastra cu aceasta.

Aceste pietre sunt utilizate pentru a activa, echilibra si amplifica energia chakrelor.

Vindecarea prin cristale se bazeaza pe credinta ca aceste pietre au o frecventa vindecatoare naturala care poate fi activata si care contribuie la echilibrarea energiei din jurul lor. In cazul pietrelor specifice chakrelor, vibratia fiecareia corespunde si rezoneaza cu un anumit centru energetic. Pentru a activa puterea lor vindecatoare va trebui sa va folositi de intuitie si intentie. O imaginatie activa sau viziunile ajuta la accesarea spatiului pentru care doriti sa utilizati aceste cristale in combinatie cu chakra vindecatoare. Energia este canalizata si amplificata cu ajutorul cristalelor, atunci afecteaza si rezoneaza cu vibratia sau frecventa chakrei pe care va concentrati.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Pentru a alege pietrele potrivite trebuie sa stiti pietrele asociate fiecarei chakre apoi sa determinati ce se potriveste mai bine pentru dumneavoastra sau pentru situatia in care va aflati. De asemenea, puteti sa va folositi intuitia pentru a alege o piatra vindecatoare. Puteti sa simtiti energia care planeaza asupra pietrei din mana dumneavoastra sau o senzatie calda, sau o sa stiti de la bun inceput ce piatra trebuie sa alegeti.

Citeste si: 7 cristale pentru BANI, ABUNDENTA si PROSPERITATE

Daca purtati o piatra vindecatoare ca bijuterie trebuie sa luati in consideratie o piatra care sa va sustina energia sau sa se potriveasca unei anumite intentii.

Piatra aleasa poate sa aiba un scop vindecator psihic, sa reflecte anumite aspiratii emotionale si spirituale sau puteti fi atrasi de culoarea care rezoneaza cu dumneavoastra in ziua respectiva. Trebuie retinut ca puterea vindecatoare a pietrei este amplificata de claritatea intuitiei dumneavoastra, de aceea trebuie sa alegeti cu grija. Pietrele sunt niste amplificatori puternici de aceea puteti sa radiati sau sa atrageti energia fie cu ajutorul calitatilor naturale, simbolice sau culturale, fie cu ajutorul afinitatilor personale pe care le aveti cu acestea.

Sunt multe cai de a utiliza pietrele asociate chakrelor pentru vindecare. Odata ce ati ales piatra pe care doriti sa o utilizati, plasati-o in apropierea sau in punctul unde se localizeaza chakra pe corpul dumneavoastra. Puteti sa folositi piatra atat stand in picioare cat si stand jos prin simpla tinere a pietrei in maini sau purtand-o ca pandantiv, in buzunar sau in apropierea corpului. Concentrati-va pe activarea rezonantei dintre piatra si chakre prin intentie, meditatie sau relaxandu-va si stiind ca aveti sustinerea pietrei specifice chakrei pentru armonizarea frecventelor energetice.

Nu uitati sa va curatati si reincarcati pietrele inainte si dupa folosirea acestora. Pentru asta, exista mai multe metode, cum ar fi lasarea acestora in apa de rau sau pe pat de sare, lasandu-le sub razele soarelui pe parcursul zilei sau sub razele lunii in timpul noptii.

Fiecare chakra este asociata cu una sau mai multe pietre:

Pietre pentru Chakra Rădăcină (ultimul os al coloanei vertebrale, coccis): heliotrop, ochi de tigru, hematit, agat de foc, turmalina neagra

Pietre pentru Chakra Sacrală (ovar/prostata): citrin, carneol, piatra lunii, coral

Pietre pentru Chakra plexului solar (zona buricului): malachit, calcit, citrin, topaz

Pietre pentru Chakra inimii (zona inimii): cuart roz, jad, calcit verde, turmalina verde

Pietre pentru Chakra gâtului (zona gâtului): lapis lazuli, turcoaz, acvamarin

Pietre pentru Chakra frunții sau al treilea ochi (glanda pineala): ametist, fluorit violet, obsidian negru

Pietre pentru Chakra coroanei: cuart alb, selenit, ametist, diamant.

Citeste mai multe aici.

Articol prelaut cu acordul Stonemania.ro

foto: Depositphotos.com

Data articol: 21/09/2022