Cele mai PUTERNICE mantre din lume. Vindeca-te cu terapia Ho'oponopono! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cele mai PUTERNICE mantre din lume. Vindeca-te cu terapia Ho’oponopono!

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Dezvoltare personala » Cele mai PUTERNICE mantre din lume. Vindeca-te cu terapia Ho’oponopono!
terapia Ho'oponopono -sfatulparintilor.ro - pixabay_com= heart-1192662_1920

Terapia Ho’oponopono este o tehnica antica de vindecare hawaiana. In timp ce metoda traditionala implica mai multe procese de urmat, versiunea moderna a fost simplificata la doar cativa pasi.

Primul pas implica incantarea a patru mantre simple:

  • Imi pare rau!
  • Iarta-ma, te rog!
  • Multumesc!
  • Te iubesc!

Aceste mantre simple au o puternica abilitate de vindecare, nu doar a celorlalti, ci si a ta insuti.

Terapia Ho’oponopono – Ce este

Terapia Ho’oponopono a inceput sa fie in centrul atentiei dupa ce dr. Ihaleakala Hew Len a utilizat metoda ca sa vindece criminalii nebuni, fara sa se confrunte cu ei sau sa le vorbeasca. In schimb, el s-a concentrat pe recitarea de mantre pentru fiecare in parte.

In mod remarcabil, pacientii au inceput sa se vindece, iar munca sa a capatat notorietate in intreaga lume. Potrivit lui Len, fiecare dintre noi are constributia sa la ceea ce se petrece in lume. In mod colectiv, cream lumea in care traim. Fiecare dintre noi este atras in experiente pe care trebuie sa le traim ca sa crestem si avem nevoie de oglinzile celor din jur pentru a invata.

Asumandu-ne responsabilitatea pentru ceea ce pe petrece, curatand, iertand si iubind, curatam “informatiile” pe care subconstientul nostru le foloseste pentru a percepe oamenii si lumea din jur.

“Daca te consider nebun este pentru ca asa este experienta mea. Daca voi curata aceasta experienta, nu te voi mai considera nebun”, explica dr. Len.

Terapia Ho’oponopono – Ce vindeci

Terapia Ho’oponopono este un instrument foarte puternic pentru rezolvarea unor situatii precum:

  • Curatarea legaturilor karmice din vietile anterioare, cu alte persoane
  • Vindecrea relatiilor
  • Ruperea atasamentului fata de fostii parteneri
  • Gasirea linistii dupa decesul cuiva drag
  • Imbunatatirea relatiilor de familie
  • Curatarea energiei.

Terapia Ho’oponopono –  Cum se practica

In primul rand te gandesti pe persoana cu care vrei sa imbunatatesti relatia. Vizualizeaz-o, dar gandeste-te numai la tine. Persoana respectiva este doar o oglinda a ceea ce vrei sa vindeci la tine.

Apoi rosteste aceste mantre foarte puternice!

1.      Imi pare rau!

Cere-ti iertare de la persoana respectiva pentru tot si toate. Acest pas inseamna asumarea responsabilitatii pentru implicarea energiei tale care a dus la aceasta situatie. Rostind aceasta mantra cureti legaturile si energiile care v-au adus in aceasta situatie.

2.      Te rog, iarta-ma!

Dupa constientizarea “stricaciunilor”, iti ceri iertarea. Te ierti pe tine si iti dai voie s simti iertarea. Te simti eliberat de tot ce ai facut cu voie sau fara voie. Cureti energiile care te leaga de persoana respectiva.

3.      Multumesc!

Multumeste-i persoanei respective nu doar pentru iertare, ci pentru tot. Multumeste-i pentru contributia pe care a avut-o in viata ta, pentru lectia pe care ai invatat-o prin ea. Multumeste-i ca face sau a facut parte din viata ta. Multumeste-ti si tie pentru ca ai facut pasul spre vindecare.

4.      Te iubesc!

Trimite-i persoanei respective valuri de iubire. Gandeste-te cat de mult o iubesti, spune-i cat de mult o iubesti. Acest pas ii va onora sufletul. In functie de relatia cu persoana respectiva, acest pas este foarte dificil. Dar straduieste-te sa gasesti o cale prin care poti iubi aceasta persoana.

Terapia Ho’oponopono – Rezultate

Cand spui aceste mantre, chiar daca le indrepti spre anumite persoane, ele se vor intoarce spre tine. Terapia Ho’oponopono vindeca ambele parti, curata legaturile karmice din trecut.

Pentru rezultate bune, rosteste aceste mantre timp de cel putin 30 de zile sau pana cand vezi rezultatul dorit.

Terapia Ho’oponopono este o unealta simpla de vindecare pe care o  poti folosi oricand si oriunde si care aduce pace si armonie in toate relatiile. Efectele se vor simti imedait.

Urmareste si acest video SFATULPARINTILOR.RO

Sursa: foreverconscious.com

foto: Pixabay.com

Cuvinte cheie:
Data articol: 22/10/2023