Cele mai bune cristale pentru întoarcerea la școală. Le poți pune în ghiozdanul copilului! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cele mai bune cristale pentru întoarcerea la școală. Le poți pune în ghiozdanul copilului!

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Dezvoltare personala » Cele mai bune cristale pentru întoarcerea la școală. Le poți pune în ghiozdanul copilului!
cristale pentru întoarcerea la școală

Fie că sunteți copilul care se întoarce la școală, fie că sunteți părintele care îi duce acolo, toată lumea poate folosi o energie vindecătoare bună în aceste perioade de tranziție. Când ne gandim la cumpărături pentru școală, ne concentrăm în mod evident pe lucruri practice precum creioane, caiete etc. Dar nu putem uita să ne concentrăm asupra bunăstării noastre pentru noi înșine și pentru copiii noștri în aceste vremuri care pot deveni puțin nebune! Indiferent dacă copilul dvs. va merge la grădiniță sau va pleca la primul an de facultate, există câteva pietre și cristale pe care le considerăm cele mai bune pentru a ne ajuta cu privire la noi începuturi, claritate mentală și multe altele.

1) Piatra lunii

Aceasta este una dintre cele mai bune pietre pentru noi începuturi și acceptarea schimbării. Întoarcerea la școală după ce ați petrecut toată vara este cu siguranță o mare schimbare, indiferent de vârsta dvs.! Poate că aveti o mică anxietate în legătură cu întoarcerea înapoi sau pur și simplu simtiti că nu sunteti pregătiți. Adică, cine vrea să se termine vara? Dar, trebuie să se întâmple, iar această piatră este o completare excelentă pentru a ajuta la calmarea anxietății și a îmbrățișării schimbării.

2) Cuarț roz

Aceasta este una dintre cele mai populare și comune pietre pe care le puteți găsi în magazinele de cristale și pentru un motiv bun. Este „Piatra Iubirii”, dar asta nu înseamnă doar iubire romantică, ci înseamnă iubire necondiționată sub toate formele. Cuarțul roz ajută la aducerea de bunătate și încurajare pentru ceilalți și pentru tine și, uneori, avem nevoie de acel impuls suplimentar al iubirii de sine. Școala poate fi grea! Cuarțul roz te poate ajuta să găsești acea iubire în tine și să răspândești acea bucurie și bunătate către alți oameni.

3) Fluorit

Fluoritul este unul dintre preferatele noastre! Fie că obțineți o bucată verde frumoasă sau un amestec de la verde la albastru la violet, este o piatră uimitoare. Fluoritul este una dintre cele mai bune pietre pentru îmbunătățirea concentrării. Vă ajută să absorbiți subiecte noi și să rămâneți pe drumul cel bun (ceea ce este perfect pentru acele sesiuni mari de studiu sau sarcini zilnice). Uneori este foarte greu să rămânem concentrați și avem nevoie de o creștere a clarității mentale, și aici intervine fluoritul. Este, de asemenea, minunat pentru a ajuta la luarea deciziilor.  Fluoritul este uimitor când ajută la decisivitate și te menține calm în timp ce te ocupi de sarcini dificile. Este un favorit al mulțimii dintr-un motiv!

4) Ametist

Ametistul este cel mai frecvent cunoscut pentru conectarea la Chakrele noastre de la al treilea ochi sau coroană. Te poate ajuta cu adevărat să citești o situație și să ai încredere în intestinul tău. Ceea ce unii oameni nu știu este că este de fapt uimitor pentru asigurarea protecției, reducerea anxietății și stapanirea obiceiurilor proaste! Poate vă simțiți puțin îngrijorat pentru ca va veti întoarce la școală. Sau poate că ești un pic confuz cu tine acum. Este în regulă și total de înțeles. Ametistul vă poate ajuta într-adevăr să rămâneți conectat la toate abilitățile dvs. intuitive și să vă protejați în timp ce faceți acest lucru.

Citeste continuarea aici. Articol preluat cu acordul Stonemania.ro

Foto: Depositphotos.com

Data articol: 03/08/2022