Cele mai bune cristale pentru familie - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cele mai bune cristale pentru familie

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Dezvoltare personala » Cele mai bune cristale pentru familie
Cele mai bune cristale pentru familie

Comunicarea, unicitatea, deschiderea, sprijinul și înțelegerea sunt toate valori cheie ale familiei. Știați că vă puteți face unitatea familială mai puternică prin adăugarea unor cristale în casa dvs.? Anumite cristale ne pot aduce împreună și ne pot oferi un sentiment de apartenență și apropiere. Multe cristale au energii specifice care creează aceste sentimente mult dorite în cadrul familiilor. Pur și simplu așezați unul în centrul unei camere pentru a face acele evenimente să se simtă cu atât mai speciale. Și pentru când nu sunteți împreună? Un cadou personalizat din cristal, astfel încât să știți că au în permanență un prieten de cristal sau un protector de cristal.

Iată cele mai bune opțiuni de cristal pentru un sistem familial mai bogat și, de asemenea, cele mai bune pietre prețioase pe care să le oferiți cadou membrilor familiei dvs. pentru zile de naștere și sărbători.

Cristale pentru armonia familiei

Fiecare persoană poate beneficia de faptul că are propriul cristal cu care să lucreze. Acesta este unul dintre cele mai bune aspecte ale vindecării cristalelor! Că pot fi programate cu intenții pe măsură ce frecvențele lor încep să se alinieze individului și să manifeste intențiile în realitate. Ce sună mai bine decât asta? Dar, pe lângă cadourile de cristale pentru familia ta, poți încerca și cristale așezate în toată casa pentru a invita armonia familială să radieze în fiecare cameră.

Pentru a atinge acest obiectiv, vă recomandăm să alegeți cristale cu culori strălucitoare, cum ar fi portocaliu vibrant, roșu strălucitoar. Aceste cristale inspirate de soare aprind armonia familiei într-un mod greu de ignorat. Fac acest lucru provocând bucurie energiilor din jurul lor, punând familia într-o dispoziție bună și disipând resentimentele negative și energiile care ar putea locui la un membru al familiei.

Trebuie să aveți pietre prețioase pentru casa

În afara culorilor îmbibate de soare, veți dori, de asemenea, să vă întoarceți la cuarț roz. Cristalul de nuanță roz oferă o senzație hrănitoare; una plină de dragoste și armonie. Este completarea perfectă a dormitoarelor și a zonelor principale din casă pentru a vă asigura că membrii familiei dvs. sunt îngrijiți și cultivă un sentiment de încredere și iubire de sine. De asemenea, veți dori o piatră prețioasă de ametist. Această frumusețe în nuanțe de violet radiază un sentiment copleșitor de pace și seninătate. Poate ajuta la topirea stresului familiei care se poate adăuga la energia tensionată a casei. Așezați-l oriunde doriți să relaxați vibrațiile, cum ar fi intrarea din față a unei case sau așezați-le ca decor pentru casă pe rafturi.

În afară de asta, există câteva cristale sugerate de oferit membrilor familiei atunci când vedeți nevoia. Iată sugestiile noastre:

Calcedonie pentru copii viteji

Pentru o gospodărie cu copii mici într-o unitate familială care trebuie să se mute mult și să participe deseori la medii noi, puteți face acdou un cristal care ofera curaj suplimentar.

Acvamarin pentru părinți

Această piatră de culoare marină aparține oricărui kit de vindecare cu cristale. Acvamarinul ajută la restabilirea liniștii purtătorului. Deoarece mulți părinți și soacri se confruntă cu o mulțime de stres în ceea ce privește menținerea armoniei familiale, acesta este un cadou excelent membrilor mai în vârstă ai familiei. Acvamarinul vă ajută, de asemenea, să vă conectați la sinele vostru interior și să restabiliți încrederea și dragostea pierdute.

Jad pentru fertilitate

Cunoașteți pe cineva cu acea strălucire specială a sarcinii? Jadul verde ajută la echilibrarea hormonilor, despre care știm că pot fluctua foarte mult la femeile care poartă darul vieții! Deși poate promova norocul și este o piatră populară pentru multe instrumente de netezire a pielii, jadul verde este un stabilizator natural și o piatră pentru fertilitate pentru femeile gravide sau care doresc să rămână însărcinate.

Citeste continuarea pe Stonemania.ro.

foto: Depositphotos.com

Data articol: 01/10/2022