Shop
Ultimele 100 de articole

Alege un pacat si afla care este partea intunecata a personalitatii tale

12 noiembrie 2018, , Vizualizări:
partea intunecata - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - adult-1869581_1920

Fiecare om are o parte intunecata pe care nu vrea sa o dezvaluie tuturor si de care el insusi se teme.

 

Alege din lista de jos pacatul tau si afla care este partea intunecata a personalitatii tale.

 

Manie

Mania este personificarea furiei si scoate la lumina instinctul animalic din adancul sufletului tau. Cand intri in aceasta faza uiti de moralitate si gandire rationala. Te lasi purtat de manie si chiar iti poti face rau singur. Desi poti tine sub control aceasta parte intunecata, cand te controleaza ea pe tine e de rau.

 

 

Lacomie

Exista o diferenta intre gurmand si lacom. Gurmandul mananca de placere, lacomul mananca in nestire, fara sa se poata controla. Gurmandul se poate opri oricand, lacomul mananca pana cand se sufoca. Acest pacat presupune o tendinta de autodistrugere.

 

Lene

Tuturor ne place sa mai lenevim, insa impingerea la extreme a acestui fenomen arata cat esti de egoist. Nu esti productiv, iar natura se va razbuna.

 

 

Avaritie

Lacomia de a strange lucruri de care nu ai nevoie te imbolnaveste. Arata egoismul si lipsa empatiei. De asemenea, concentrarea doar pe partea materiala demonstreaza superficialitatea.

 

 

Invidia

Invidia este sentimentul de neplacere atunci cand cineva este fericit. Invidia creeaza frustrare si destabilizeaza increderea de sine.

 

 

Mandria

Mandria este penultimul pas inainte de cadere. Te poti simti superior pentru ca ai avut mai multe succese decat ceilalti. Vanitatea te va face sa renunti la dezvoltarea personala si astfel sa ramai in urma. Apoi va incepe decaderea.

 

 

Dorinta carnala

Dorinta carnala este un instinct primar. Insa cand acesta iti conduce viata situatia devine periculoasa pentru tine. Concentrarea doar pe placerea fizica te impiedica sa iti dezvolti latura cognitiva si spirituala.

 

 

Sursa: wakeupyourmind.net

Cuvinte cheie:

Organic India
seo
Gradinita
codul
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu