5 tipuri de ghizi spirituali - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

5 tipuri de ghizi spirituali

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Dezvoltare personala » 5 tipuri de ghizi spirituali
tipuri de ghizi spirituali

Spiritele sunt peste tot in jurul nostru, indiferent daca le poti vedea sau simti. Ei sunt mana calauzitoare care misca cartile noastre de tarot atunci cand avem nevoie de sfaturi. Este acea voce care ne spune sa nu facem ceva. Sunt simbolurile care apar constant in jurul nostru, de la un numar care se repeta la anumite animale. Aceasta prezenta spirituala vine de la ghidul nostru spiritual. Indiferent daca ii numesti ingeri, strabuni sau altceva, diferitele tipuri de ghizi spirituali ne pot ajuta sa navigam in lumea noastra.

Ce este un ghid spiritual?

Ghizii spirituali sunt entitati non-fizice care actioneaza ca un ghid si protector pentru a ne ajuta sa navigam in aceasta calatorie prin viata. Ei pot aparea sub diferite forme: de la o persoana iubita decedata, la un inger, pana la un animal de companie iubit. Unele culturi cred ca ghizii spirituali ti-au fost desemnati inainte de a te naste. Altii cred ca ghizii spirituali intra si ies din viata ta in momente diferite, in functie de ceea ce ai nevoie. Oricare ar fi cazul, ghizii spirituali sunt aici pentru a te ajuta folosind intelepciunea si experienta lor divina.

Ghizii spirituali sunt o parte vitala a multor practici spirituale din culturile indigene, in special in Africa si Americi. Diverse religii au si versiunile lor de ghizi spiritual. Este important sa inveti despre tipurile de ghizi spirituali, astfel incat sa-i apreciezi si sa-i respecti. Sa ne uitam la cinci tipuri diferite de ghizi spirituali.

Ingerii pazitori

Ingerii pazitori sunt un tip de inger desemnat sa te protejeze de-a lungul acestei vieti. Daca mergi pe strada si aproape ca te loveste o masina, poti spune ca ingerul tau pazitor te-a scos din calea pericolului.

Citeste si: Comunicare angelica. Simboluri pe care ti le trimit ghizii spirituali

Stramosii

Multe culturi si practici spirituale cred ca stramosii nostri actioneaza adesea ca ghizii spirituali, lucrand pentru a ne proteja si ne ghida. Stramosii pot varia de la un bunic recent plecat la o ruda din mai multe generatii in urma. Stramosii nostri incearca adesea sa ne ajute sa reusim in aceasta viata si sa depasim provocarile majore.

Animale spirituale

In ultimii cativa ani, a existat o multime de ~zambet~ in jurul termenului de „animal spiritual”, de la utilizarea excesiva in meme-urile de pe internet pana la reactiile despre acestea, deoarece oamenii si-au insusit termenul cultural. In esenta, un animal spiritual este un animal calauzitor aici pentru a te ajuta, ca spiritul unui animal de companie iubit. Poate fi si un animal care apare in mod repetat in viata ta, ca o vrabie spre exemplu. Cu toate acestea, este important sa fii atent la modul in care folosesti acest cuvant. Aminteste-ti ca, animalele care au o semnificatie importantă pentru tine sunt animale spirituale, nu celebritati.

Te mai poate interesa: Arhanghelii si zodiile: Care este arhanghelul pazitor al zodiei tale? Cum te ajuta arhanghelii zodiilor?

Ghizi arhetip sau simbolici

Ghizii nu trebuie sa fie ingeri sau spiritul cuiva pe care l-ai iubit. Ghizii spirituali pot fi, de asemenea, figuri arhetipale care sa te ajute sa te ghideze prin anumite parti ale vietii tale. De exemplu, daca lucrezi pentru a obtine o diploma, ghidul tau spiritual ar putea lua forma unui savant care sa te ajute sa-ti atingi potentialul.

Maestri Ascensionati

Un maestru ascensionat este o fiinta care a trecut prin toate lectiile lor karmice si a devenit fiinta spirituala cu cea mai inalta evolutie. Ei folosesc acum aceasta intelepciune pentru a-i ajuta pe altii. Maestrii Ascensionati provin din toate tipurile de religii, inclusiv Buddha, Isus si Kali, printre altii.

sursa: horoscope.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 27/04/2022