2022 – Anul trezirii spirituale? Incepe numaratoarea inversa! Esti pregatit? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

2022 – Anul trezirii spirituale? Incepe numaratoarea inversa! Esti pregatit?

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Dezvoltare personala » 2022 – Anul trezirii spirituale? Incepe numaratoarea inversa! Esti pregatit?
Anul trezirii sprituale

Priveste putin inapoi! Anul 2020 a fost provocator, nu? Anul 2021 a fost macar la fel, daca nu si mai si! Cum crezi ca va fi 2022?

Oamenii sunt incantati de ideea de pace, dragoste, armonie, umanitate. Iar acum ca 2021 este la final, oamenii continua sa spere. Dupa ce au fost toti ravasiti de pandemie, toata lumea spera sa se revina la normalitate si sa fie in siguranta.  

Trezirea spirituala nu are termen-limita

Marele adevar este ca trezirea spirituala este atemporala si n-are termen-limita. O persoana spirituala nu incearca sa ajunga la constientizare. Ci doar invata sa renunte la ego, iluzii si atasamente. De altfel, trezirea spirituala inseamna dizolvarea egoului. Egoul este o lentila care deformeaza realitatea, iar energia trezita dizolva acea lentila pentru a permite cuiva sa vada viata din constientizare pura – fara filtre, fara distorsiuni. Un ego in stare constanta de actiune, care iti aminteste tot timpul cine esti, va disparea in momentul in care nu il mai hranesti. Abia atunci vei incepe sa vezi adevarata realitate.

Esti tot om!

Persoanele care au ajuns la un anumit nivel de constienta sunt tot oameni. Trezirea spirituala nu le sterge problemele. Nu vor disparea odata cu trezirea spirituala toate dificultatile umanitatii. Inca vor fi atasamente, inca se vor face greseli. Lumea iubeste, se infurie, se sperie. Toate acestea fac parte din viata pe pamant.

Te mai poate interesa si: Horoscopul metamorfozelor 2022. La ce sa renunti ca sa-ti mearga bine! Anul sacrificiilor?

Speranta pentru o lume mai buna!

Fiecare om este responsabil pentru ceea ce se intampla in viata lui. Daca nu alegi viata la nivel de constienta, nimeni nu va alege pentru tine. Nu trebuie sa astepti ca cineva sa-ti dea semnalul de start sau sa te invite la marea transformare. Tu va trebui sa o faci singur pentru tine. Nu mai este timp de pierdut.

Probabil te gandesti ca aceasta trezire spirituala va aduce mai putine frictiuni sociale. Dar nu va fi deloc asa. Mai degraba vei avea acces mai mult la sinele tau suprem si vei putea sa-ti dizolvi egoul care alimenteaza fricile. Cea mai mare parte a suferintelor omului nu este generata de ceea ce se petrece in exterior, ci de ceea ce se intampla in interior. Daca accepti acest lucru, vei incepe sa te eliberezi de ego.

La final de 2021

Cu fiecare an care se termina apare altul si viata continua. Fundamentele umanitarii noastre au ramas in mare parte neschimbare. Cultura pare sa fie inclinata spre hiperindividualism, efort si actiune continua, stil de viata sedentar si egoism. Ramane de vazut cu cate dintre acestea ne vom duce in 2022. Desigur, multumim lui Dumnezeu, Universului, ca am trecut cu bine peste 2020 si peste 2021. Ce va urma in 2022, 2023, 2024?

Poate ca este timpul sa te uiti cu adevarat in interiorul tau, la felul in care atasamentele egoului iti creeaza suferinta. Incepe sa aprofundezi practica spirituala, astfel incat anul 2022 sa fie anul renasterii pentru tine. Si nu te opri cu acest an, continua si in 2023, 2024, 2025 si in fiecare an, astfel incat sa ajungi la dizolvarea egoului. Curata vechile structuri, vechile credinte care hranesc egoul.

Nu rata nici: 6 lucruri la care renunti atunci cand te trezesti spiritual

Renunta la asteptari!

Disciplina si practica regulata sunt importante pentru a deveni mai constienti si pentru a dizolva egoul. Egoul este creat de obisnuinte. Nu poate fi doborat decat prin alte obiceiuri. Si nici el nu va sta cu mainile in san si va lupta, se va impotrivi, te va face sa pui la indoiala toata aceasta munca. Abia asa afli cat esti de serios in ceea ce priveste libertatea spirituala.

La final de an 2021 apare dorinta ca 2022 sa fie mai bun, mai datator de speranta. Dar fii atent la urmatoarele aspecte:

  • Nu esti gandurile tale
  • Nu esti emotiile tale
  • Nu esti nici macar corpul tau
  • Esti constiinta. Chiar esti!

Sursa: spiritualawakeningprocess.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 20/12/2021