Shop
Ultimele 100 de articole

20 lucruri care te fac profund nefericit. Poti renunta la ele?

11 aprilie 2018, , Vizualizări:
fericire - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - lovely-3289382_1920

 

  1. Scuze

Scuzele nu-ti sunt de folos. Vrei sa faci miscare si nu ai timp? Trezeste-te de dimineata si mergi la sala. Scuzele sunt doar cuvinte care te fac sa te simti mai bine cand nu faci ceva ce trebuie facut. Vrei rezultate? Lasa lamentarile si treci la treaba.

 

 

  1. Sa te gandesti la fostele iubiri

V-ati despartit pentru un motiv. Iara daca iti petreci viata gandindu-te la el sau la ea, nu ai nimic de castigat. Incearca sa te gandesti doar la lectiile pe care le-ai invatat in urma experientelor respective. Daca te agati de trecut nu vei putea fi fericit/a in viitor.

 

 

  1. Incapatanare

Poate fi greu de recunoscut insa oricine se poate insela. Asa ca renunta la incapatanare si admite ca si tu poti gresi. Cu cat esti mai putin incapatanat cu atat mai deschis vei deveni la a invata lucruri noi.

 

 

  1. Amanare

Nu mai amana pentru maine lucrurile care trebuiesc facute. Traieste in prezent si fa ce e de facut. Du la bun sfarsit, cat de repede poti, fiecare sarcina. In acest fel vei scapa de ingrijorari si de stresul ca, poate, nu ai timp sa finalizezi tot ce ai de facut. In plus, asa vei avea mai mult timp pentru a face ceea ce-ti place.

 

 

  1. Bagaje emotionale

Toti oamenii au fost, la un moment dat, raniti de cineva iubit sau pe care credea ca-l iubeste. Insa nu este o idee buna sa aduci aceste sentimente negative in viitoarele relatii decat daca vrei ca acestea sa te termine inainte de vreme. Nu sunt doua persoane la fel asa ca nu este corect ca viitorul partener sa fie judecat conform standardelor stabilite de fostul.

 

 

  1. Negativitate

Ceea ce oferi in univers exact acelasi lucru vei primi asa ca schimba-ti imediat modul gandire. Nu mai privi viata ca pe un pahar pe jumatate gol, ci ca pe unul jumatate plin. Ai atat de multe lucruri pentru care sa fii recunoscator, nu trebuie decat sa iti rezervi un moment pentru a le aprecia. Orice este posibil, potrivit unei minti pozitive.

 

 

  1. Judecati

De ce oamenii petrec timp gandindu-se la ce se intampla in vietile altora. Daca acest timp ar fi folosit pentru a se analiza propria viata atunci aceasta ar fi mult mai buna. Nu stii ce se intampla in viata cuiva asa ca de ce te grabesti sa judeci persoana respectiva?

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.