Shop
Ultimele 100 de articole

12 situatii care iti ridica vibratia. Nici nu te-ai fi gandit la ele!

11 aprilie 2021, , Vizualizări:
situatii care iti ridica vibratia - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - arrangement-2772438_1920

7. Cand vezi intamplator 11:11 pe ceas

Acesta este un semn ca este foarte probabil sa interactionati cu lucruri spirituale. Acesta este, de asemenea, un indicator clar al energiei mari.

8. Pofta de muzica

‘Pentru mine, conceptul de distanta nu este important. De fapt, distanta nu exista si nici timpul. Vibratiile dragostei sau muzicii pot fi resimtite peste tot, in orice moment. ” – Yoko Ono

9. Simtirea gandurilor, cuvintelor si ideilor universale

„Sunt convins ca exista curenti universali ai Gandului Divin care vibreaza eterul peste tot si ca oricine poate simti aceste vibratii este inspirat”. – Richard Wagner (a fost un compozitor, dramaturg si teoretician al artei germane, unul din cei mai de seama reprezentanti ai romantismului muzical)

10. Detectezi modificari ale vibratiilor in timpul citirii

„Surpriza cu care se incheie un roman detectiv ar trebui sa creeze o vibratie tragica care sa ruleze in fundal prin intreaga structura.” – Ross MacDonald (Ross Macdonald este pseudonimul scriitorului americano-canadian de fictiune politista Kenneth Millar. Este cunoscut mai ales pentru seria sa de romane de genul hardboiled, situata in sudul Californiei si cu detectivul privat Lew Archer)

Urmareste si: Video 20 Sfatulparintilor.ro: Care sunt cuvintele cu cea mai inalta vibratie? De ce ai practica si tu Hooponopono?

11. Vibratiile nu trebuie sa fie recunoscute pentru a certifica exista si influenta

„Mama imi spunea despre vibratii. Nu prea intelegeam prea mult ce inseamna asta cand eram doar un copil. A gandi despre acel sentiment invizibil, existenta vibratiilor invizibile m-a speriat de moarte ”. – Brian Wilson (Brian Douglas Wilson este un muzician american.In afara de rolul de co-vocalist, el a lucrat si ca producator si aranjor principal al trupei The Beach Boys)

12. Vibrațiile sunt certitudini stiintifice si astronomice

„In teoria corzilor, toate particulele sunt vibratii pe o mica banda de cauciuc; fizica reprezinta armoniile de pe coarda; chimia este muzica cu care ne jucam pe corzile vibrationale; universul este o simfonie de corzi, iar „Mintea lui Dumnezeu” este o muzica cosmica care rezoneaza intr-un hiperspatiu cu 11 dimensiuni. ” – Michio Kaku (fizician si futurolog american de origine japoneza, cofondator al teoriei corzilor si profesor la catedra de fizica teoretica Henry Semat de la Graduate Center, City University din New York)

Deci, acestea sunt lucrurile despre care nu ne-am dat seama ca reprezinta vibratii ridicate.

Sursa

Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.