11 semne ca in fata ta este o persoana malefica de care TREBUIE sa te feresti - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

11 semne ca in fata ta este o persoana malefica de care TREBUIE sa te feresti

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Dezvoltare personala » 11 semne ca in fata ta este o persoana malefica de care TREBUIE sa te feresti
semne persoana malefica

O persoana malefica poate fi definita ca o persoana extrem de rea, cu un comportament dezastruos, distructiv chiar.

Poti gasi o persoana malefica peste tot, nu prea ai cum sa te tii departe de acest tip de oameni. Insa, odata ce o recunosti, este bine sa limitezi cat poti de mult contactul cu ea.

Iata mai jos 11 semne ca ai in fata o persoana malefica de care trebuie sa te feresti.

Se bucura de raul altora

O persoana malefica se va bucura intotdeauna cand altii au ghinion. Se hraneste cu emotiile negative ale oamenilor aflati in suferinta. Partea si mai proasta este ca acesti oameni pot provoca raul altora, pentru ca apoi sa se desfete cu experientele negative “victimelor”.

Deseori pozeaza in prieteni buni. “Se bucura” de succesele tale (la suprafata, in interior clocotesc de ciuda). Iar cand ai probleme dispar ca prin farmec. In realitate, sunt foarte aproape si iti savureaza suferinta si framantarile.

Are probleme cu controlul

Persoanele malefice au un punct comun: controlul. Vor sa stie tot, sa te controleze. Iti intra pe sub piele, apoi te manipuleaza, te joaca dupa propria vrere. Iti ofera sprijin, te ajuta, dar apoi cer ceva, iar de multe ori pretul pe care al trebuie sa-l platesti in schimb este mult mai mare.

Te mai poate interesa: 6 persoane toxice pe care trebuie sa le elimini din viata ta

Nu e cinstita

Toata lumea mai spune o “minciunica” din cand in cand. Dar persoanele malefice sunt patologice in minciuna. Mint fara sa-si dea seama, pentru ca minciuna este realitatea lor. Prin minciuna te atrag, prin minciuna manipuleaza. Te conving ca sunt persoane bune, care iti vor binele, care se intereseaza de soarta ta. Apoi, tes intrigi, distorsioneaza adevarul, te fac sa te indoiesti de tine insuti.

Te simti bizar in preajma ei

Toate persoanele au in jurul lor un anumit camp energetic. Asa cum se vede imediat la suprafata pielii ca ai mancat ceva stricat, asa se vede si in campul energetic faptul ca o persoana este malefica. De aceea, in preajma unei astfel de persoane te simti ciudat. Propriul tau camp energetic iti transmite mesaje ca vibratiile respectivei persoane nu sunt compatibile cu ale tale. De fiecare data cand te simti ciudat in preajma unei persoane, asculta-ti instictul si stai cat mai departe de ea.

Nu are remuscari

Persoanele malefice sunt dominatoare, le place sa controloze, mint, sunt intrigante, ranesc. Dar se simt vreodata vinovate pentru asta? NU! Niciodata! Nici macar daca le-o spui in fata. Mai mult, atunci reactioneaza, se victimineaza, te transforma pe tine in vinovat, pentru ca n-ai inteles, sau ca ai interpretat gresit, sau ca orice alt motiv inventat.

Este cruda

Persoanele malefice sunt victimele propriei inchisori pe care si-au construit-o. Au propriile rani pe care le manifesta la exterior cu o cruzime greu de inchipuit. Isi ranesc prietenii, rudele, copiii.

Jignesc, ridiculizeaza, te manipuleaza emotional, astfel incat sa-ti pierzi stima si respectul de sine, sa te subestimezi, sa nu te simti in stare de nimic, sa iti pierzi visurile, sperantele, increderea.

Citeste si: 7 semne ca stai langa o persoana toxica. Vezi cat poate fi de periculoasa

N-are simtul responsabilitatii

Persoanele malefice n-au un reper moral. Fac ce vor, cand vor, cum vor, fara discernamant, fara responsabilitate. Daca simt vreo urma de repros din partea altcuiva, intorc imediat armele.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 01/05/2022