Shop
Ultimele 100 de articole

10 obiecte pe care le ai in casa si care te fac nefericit

14 februarie 2018, , Vizualizări: ...
nefericita relatie - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - attractive-1867127_1920
Fiecare dintre noi tinde sa-sii organizeze locuinta astfel incât sa se simta cu adevarat bine, sa-i fie un adevarat „refugiu”. Uneori insa, fara sa ne dam seama, ne putem inconjura de tot felul de obiecte, a caror prezenta in casa nu va face altceva decât sa ne dauneze. In plus, nu de putine ori suntem tentate, din diverse motive, sa nu dorim sa ne desprindem de ele. Asia cum veti afla sii din articolul de mai jos, expertii ne indeamna sa renuntam la orice fel de obiecte care ne pot aduce nefericire. Sa vedem câteva exemple in acest sens!
 
Care este legatura dintre starea noastra sii energia pe care o avem in casa
In fiecare zi interactionam cu energia din casa in care locuim, iar aceasta ne va influenta nu numai sanatatea fizica, dar sii modul in care simtim sii actionam. Expertii au ajuns la concluzia ca energia negativa dintr-o casa poate duce la probleme de sanatate (precum anxietate, depresie, insomnie, dureri de cap etc.), dar sii la probleme in plan afectiv sii chiar financiar.
De asemenea, desii nu ne dam seama, aceasta energie negativa poate fi degajata inclusiv de obiectele pe care le avem, de modul in care acestea sunt organizate in casa. Probabil ca nu vrem sa recunoasitem, dar curatenia, ordinea dintr-o casa pot fi decisive in energia pe care locuinta noastra o va pastra sii ne-o va transmite.
 
Odata ce vom consitientiza pe deplin de raul pe care ni-l pot aduce lucrurile din casa, o parte dintre pasiii necesari pentru imbunatatirea calitatii noastre sunt facuti. Urmeaza sa facem demersurile concrete pentru a ne transforma locuinta intr-un spatiu cu energii cât mai pozitive, care sa ne permita sa avem viata pe care o dorim. De pilda, renuntarea la anumite obiecte va crea spatii suplimentare pentru a ne desfasiura activitatile preferate, ceea ce va diminua nefericirea noastra sii ne va conferi o stare de bine.
 
Cu alte cuvinte, spatiul sii lucrurile ce ne vor onconjura ne vor face viata cu adevarat mai frumoasa sii ne vor face sa avem parte de armonie.
Exemple de obiecte din casa de care ar trebui sa scapam sau pe care ar trebui sa le valorificam in alt mod
Probabil ca nu te-ai gândit pâna acum la faptul ca sii cele mai banale obiecte din casa ta, daca nu sunt aranjate cum trebuie sau nu sunt plasate unde trebuie ne pot face nefericiti.
Iata câteva exemple in acest sens:
 
Citeste mai multe pe Qbebe.ro.

Cuvinte cheie:

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu