Shop
Ultimele 100 de articole

Viata de cuplu: 8 ingrediente ale unei relatii reusite

14 mai 2019, , Vizualizări:
viata de cuplu - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - couple-1246314_1920

O viata de cuplu cunoaste atat suisuri cat si coborasuri. Este inevitabil, aceasta caracteristica se poate aplica oricarui lucru in viata: orice urca, mai devreme sau mai tarziu coboara, si orice coboara, mai devreme sau mai tarziu va urca. Chiar si in economie putem aplica aceasta lege. Insa ce inseamna o viata de cuplu extraordinara?

Sigur, raspunsul va diferi de la o persoana la alta, insa daca vrei sa afli ce inseamna o viata de cuplu extraordinara pe termen lung, pana la adanci batraneti, vei gasi aici 8 elemente comune:

# 1: Va respectati unul pe celalalt

Una dintre cele mai simple modalitati pentru a defini o relatie de cuplu extraordinara este respectul care exista sau nu. Daca sotul isi respecta sotia, iar ea la randul sau raspunde la fel atunci cei doi se afla pe drumul cel bun. In cazul in care relatia celor doi nu se bazeaza pe respectul reciproc aceasta mai devreme sau mai tarziu se va destrama.

# 2: Abia asteptati sa va vedeti

Daca relatia voastra merge bine abia asteptati sa va vedeti, de fiecare data cand sunteti departe unul de celalalt. Este ok sa petreceti si timp separat, insa este importanta dorinta cu care asteptati sa-l revedeti pe celalalt.

# 3: Va luati apararea reciproc

Este normal ca el sa scoata in evidenta partile bune ale sotiei sale si sa minimizeze lucrurile negative. Cu sigurata ca partenera va face exact acelasi lucru. Pana la urma intr-o relatie de cuplu excelenta partenerii incearca sa se sprijine unul pe celalalt si nu sa se doboare reciproc.

# 4: Exista chimie intre cei doi parteneri

Este adevarat ca suna ca intr-o poveste siropoasa de dragoste insa pentru ca o relatie sa fie excelenta intre cei doi trebuie sa existe o anumita chimie. Poate ca sexul nu este cea mai importanta componenta a vietii de cuplu, insa este una dintre cele mai importante. Daca nu exista o anumita scanteie atunci cei doi pot fi, in cel mai bun caz, amici.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu