Te iubesc! De cand n-ai mai auzit aceste cuvinte? Fii atenta la semne! Asa afli daca te iubeste sau nu! - Pagina 3 din 3 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Te iubesc! De cand n-ai mai auzit aceste cuvinte? Fii atenta la semne! Asa afli daca te iubeste sau nu!

te iubesc - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - people-2561578_1920

Nu te mai afli in planurile sale

Daca tot ce ati visat impreuna s-a naruit, iar tu nu mai faci parte din planurile sale viitoare cel mai bine este sa luati decizia ca fiecare sa mearga pe drumul sau.

Nu te respecta

Partenerul tau a uitat toate momentele frumoase pe care le-ati petrecut impreuna si doar situatiile in care tu ai avut de suferit? Daca asa stau lucrurile atunci toate incercarile tale de a repara relatia sunt sortite esecului, asa ca nu mai ai nimic de facut aici.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Nu-ti ofera nicio explicatie

In aceasta situatie, de obicei, partenerul nu te mai considera ca fiind parte din viata lui si de aceea considera ca nu-ti datoreaza nicio explicatie pentru lucrurile pe care le face. Din punctul lui de vedere tu nu mai contezi. Asadar, tie de ce-ti mai pasa de el?

Te urasti si te ranesti singura

Faptul ca te insala, te minte, nu vorbeste cu tine si nu-ti spune nimic te raneste si te face sa te urasti singura. In aceste clipe ar trebui sa constientizezi faptul ca dragostea dintre voi nu mai exista. Paraseste-l si concentreaza-te pe tine insati.

Nu-ti citeste gandurile


Nu, nu este vorba de abilitatea pe care o avea Mel Gibson in „Ce doresc femeile”, insa cum poate avea cineva o relatie speciala daca nu exita niciodata acele momente de „mi-ai citit gandurile”? Astfel de clipe demonstreaza conexiunea puternica dintre voi si sentimentul ca sunteti suflete pereche. Bineinteles ca nu inseamna ca trebuie sa puneti punct relatiei, ci doar ca inceputul nu arata prea promitator.

Exista zero chimie intre voi


Pentru a exista chimie este nevoie de fizica. Asadar, daca atractia magnetica nu functioneaza corespunzator, cum ar putea exista o reactie chimica in creier? Iar fara chimie relatia nu are nicio sansa de dezvoltare.

Nu te complimenteaza niciodata


Maica Tereza a spus: „in aceasta lume, foamea de dragoste si apreciere este mai mare decat foamea de paine”. Vrem ca oamenii de care ne pasa sa se simta bine, nu-i asa? Si cea mai buna modalitate de a face asta este sa-i complimentezi. Este o reamintire a faptului ca sunt importanti pentru noi. Insa daca se intampla rar, ar trebui sa te intrebi care este motivul acestei stari de fapt.

Te simti judecata constant

Judecarea intr-o relatie este precum otravirea constanta. Multi cred ca dragostea inseamna sa faci sacrificii, sa tolerezi sau sa suferi in tacere considerand ca angajamentul jumatatii lor este o dovada de dragoste. Insa asta nu inseamna iubire. Iubirea inseamna sa accepti pe cineva asa cum este, nu sa-l judeci, sau sa incerci sa-l schimbi.

Jumatatea ta pare sa fi uitat ca existi


Se spune ca intr-o relatie fiecare ar trebuie sa puna 50-50, insa doar tu oferi totul? Sa primesti un sms in cursul zilei inseamna ca se gandeste la tine. Sa-ti aduca o supa sau sa mearga la farmacie cand inseamna ca iti este alaturi si la greu. Asta inseamna sa ai o relatie. Daca lucrurile stau diferit in cazul tau poate ca este timpul sa mergi mai departe.

Surse: higherperspectives.com, healthylifetricks.com, TheProblemIsMen.com, powerofpositivity.com

Foto: Pixabay.com

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 13/02/2022