Te iubesc! De cand n-ai mai auzit aceste cuvinte? Fii atenta la semne! Asa afli daca te iubeste sau nu! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Te iubesc! De cand n-ai mai auzit aceste cuvinte? Fii atenta la semne! Asa afli daca te iubeste sau nu!

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » Te iubesc! De cand n-ai mai auzit aceste cuvinte? Fii atenta la semne! Asa afli daca te iubeste sau nu!
te iubesc - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - people-2561578_1920

Te iubesc! Doua cuvinte pe care unii barbati se feresc sa le rosteasca. Altora le vine mai usor sa arate decat sa vorbeasca, in timp ce alti barbati nici nu vorbesc, nici nu actioneaza. Fii atenta la aceste semne. Asa vei afla daca barbatul de langa tine te iubeste sau nu.

Semne ca TE IUBESTE!

E foarte usor sa-i spui cuiva „Te iubesc!“ (o declaratie azi aproape banala, demonetizata de atata uz). Faptele, insa, vorbesc mai mult decat cuvintele, iar ceea ce face partenerul tau cu tine si pentru tine conteaza mai mult decat cea mai inflacarata tirada. Faptele – abia ele iti pot arata daca esti iubita sau nu.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Declara-ti iubirea! Ai aici cele mai frumoase declaratii de dragoste pe care le poti trimite de Sf. Valentin si nu numai.

Intelege importanta altor oameni din viata ta

Nu incearca sa te izoleze de alte persoane din viata ta. Nu trebuie sa iubeasca fiecare persoana pe care o cunosti tu, insa cel putin se straduieste sa fie dragut cu toata lumea lucru ce arata dorinta sa de a avea o relatie pe termen lung cu tine.

Crede in abilitatea ta de a face orice

Nu incearca sa-ti puna bete in roate si nici nu te subestimeaza. Iti recunosc abilitatea si competenta. Chiar si atunci cand dai gres, respecta atat efortul depus cat si faptul ca ti-ai stabilit scopuri inalte. Ar trebui sa te sprijine de fiecare data cand poate.

Crede ca arati foarte bine

Si cand nu te simti sexy, nu esti machiata sau esti imbracata simplu el tot te considera frumoasa. Nu trebuie sa te imbraci in ceva special pentru a-l impresiona. El te vede intotdeauna intr-o lumina pozitiva.

Fara drama sau certuri inutile

Viata ofera suficiente probleme asa ca el incearca sa ti-o simplifice, nu sa aduca si mai multa negativitate in ea. Nu-ti testeaza dragostea si angajamentul. Cand apare un conflict este rezolvat rapid. Cineva admite imediat ca a gresit si cauta impreuna o solutie.

Este dispus sa se dezvolte alaturi de tine

Poate ca nu stie intotdeauna cum sa se pozitioneze in legatura cu tine insa va incerca mereu. Recunoaste nevoile tale distincte si face tot ce poate pentru a le indeplini.

Esti o prioritate

Isi face intotdeauna timp pentru tine, iar cand stati departe unul de celalalt tot simti ca esti o parte importanta a vietii sale. Cand esti impreuna atentia lui este fixata doar asupra ta.

Exista o incredere si un respect mutual

Nu face nimic care sa te puna intr-o situatie jenanta sau sa te doboare. Increderea dintre voi doi se afla la cote inalte si este o sursa de putere pentru voi.

Va distrati mereu impreuna

Indiferent de ce faceti va simtiti minunat impreuna. Chiar si un drum la magazinul din colt se transforma intr-o excursie uimitoare. Iar cand sunteti impreuna in casa linistea este umpluta cu apreciere si iubire.

Isi face timp pentru tine


Cu totii suntem foarte ocupati si putinul timp liber pe care il avem devine cu atat mai pretios. Totusi, o persoana interesata cu adevarat de tine va gasi nenumarate pretexte sa te vada, sa te sune sau sa-ti trimita un mesaj. Daca iti spune mereu ca nu are timp sa stati impreuna, cel mai probabil cauta o relatie pasagera sau e nesigur pe sentimentele lui si prefera sa-ti pastreze orizontul deschis.

Te trateaza ca pe o regina

Un barbat care te place va face toate eforturile pentru a-ti arata acest lucru prin actiunile sale, nu doar prin vorbe. Si asta chiar si dupa ce trece perioada de „indragosteala” sau dupa ce te-a cucerit deja. Va fi in continuare sarmant si atent, va acorda prioritate lucrurilor care sunt importante pentru tine si iti va raspunde din toata inima incercarilor tale de apropiere si adancire a intimitatii.

Nu rata nici: 12 semne ca tine la tine, dar NU te iubeste

Nu poate sta mult timp departe de tine

Cu certitudine are si el viata lui, obligatii si responsabilitati, afinitati separate de ale tale, amici pe care sa-i frecventeze s.a.m.d. Dar isi doreste sa petreaca mai mult timp cu tine – si nu doar in dormitor! Mai ales daca aveti o relatie la distanta, va face tot posibilul sa stea cu tine cat de mult va permite programul pe care il aveti. Iar de sarbatori si la ocazii speciale ar trebui, fara discutie, sa fiti impreuna.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 13/02/2022