Cum sa fii o sotie desavarsita - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum sa fii o sotie desavarsita

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » Cum sa fii o sotie desavarsita
Cum sa fii o sotie desavarsita - sfatulparintilor.ro - pixabay-COM - a-kiss-on-the-2126417_1920

Fiecare femeie incearca sa fie cea mai buna sotie pe care barbatul de langa ea o poate avea. “Cum sa fii femeia ideala?” este o tema indelung dezbatuta si, in felul lor, fiecare are dreptate. Femeia ideala poate fi femeia care arata foarte bine sau femeia de cariera, independenta. Sau, dimpotriva, femeia ideala este cea care se lasa pe ultimul loc si se ocupa doar de familie si de cresterea copiilor. Fiecare femeie este unica, totusi, exista cateva caracteristici comune ale sotiei desavarsite.

Respectul pentru sot

Desi nu o recunosc tot timpul, barbatii vor respect. Vor sa stie ca femeia de langa ei crede in ei, ca vor fi alaturi de ei chiar si in momentele in care ei insisi nu mai cred in ei si in capacitatile lor.

Imaginea de sine

Femeia si barbatul trebuie sa scoata din celalalt ceea ce este mai bun in el. Fii cea mai buna persoana din lume si permite-i sotului tau sa devina cea mai buna persoana din lume. Nu trebuie sa fiti in competitie sau concurenti – cine e mai bun – ci echipa.

Nu rata nici: Teste de personalitate: Tot cu el te-ai casatori?

Atitudine pozitiva

Acasa trebuie sa fie oaza de liniste, locul in care fiecare isi incarca bateriile pentru o noua zi. O sotie desavarsita are grija ca acasa sa fie o atmosfera vesela, plina de iubire, gratie si armonie, in care membrii familei sa-si gasesca curajul de a merge mai departe.

Dormitorul

E nevoie de mai multe lucruri decat sex pentru a tine un mariaj puternic. Insa, un mariaj nu poate fi puternic fara sex. Pentru multi barbati, implinirea sexuala este cheia pastrarii unui mariaj fericit.

Citeste si: 7 pasi pentru a-ti imbunatati viata sexuala in cuplu

Sursa: patheos.com

Imagine de Arto Liskola de la Pixabay

Data articol: 05/07/2021