Shop
Ultimele 100 de articole

Cum sa alegi data nuntii ca sa iti mearga bine in casnicie. Sfaturi de la numerologi

02 iunie 2021, , Vizualizări:
Cum sa alegi data nuntii

Semnificatia numarului 7  

Ambitie, vitalitate si disciplina – acestea sunt caracteristicile celor care se casatoresc sub auspiciile numarului 7. Sunteti siguri pe abilitatile voastre personale precum si pe relatia voastra si veti infrunta toate obstacolele impreuna.

Semnificatia numarului 8 

Un numar foarte puternic care, ca si 2, este dominat de dualitate. Partenerul tau va fi o reflexie a ta, iar viata sexuala este un element foarte important in relatie. Persoanele care se casatoresc in numarul special 8 sunt acelea care s-au indragostit la prima vedere si profita de fiecare ocazie sa isi demonstreze iubirea. Veti fi inseparabili!

Semnificatia numarului 9

Numarul 9 defineste o relatie care a trecut prin multe si in ciuda tuturor obstacolelor s-a concretizat in mariaj. Doar ca acum incepe o etapa si mai dificila care va necesita sacrificii si comunicare.

O dragoste mare va triumfa, dar pentru acest lucru este nevoie ca ambii membrii sa se sustina si inteleaga unul pe celalalt.

Acum ca ai aflat toate acestea, nu mai ramane decat sa te hotarasti asupra datei perfecte. Afla si mai multe informatii despre calendarul nuntilor de la Photosnacks.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.