Cum sa alegi data nuntii ca sa iti mearga bine in casnicie. Sfaturi de la numerologi - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum sa alegi data nuntii ca sa iti mearga bine in casnicie. Sfaturi de la numerologi

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » Cum sa alegi data nuntii ca sa iti mearga bine in casnicie. Sfaturi de la numerologi
Cum sa alegi data nuntii

Data nuntii este foarte importanta asa ca pentru ca sa iei totul in calcul, orienteaza-te si dupa numerologie. Iata cum sa alegi data nuntii ca sa iti mearga bine in casnicie.

Afla numarul tau special cu urmatorul calcul:

Nunta stabilita pe data de 10 iunie 2021 va avea numarul special: 1+0+0+6+2+0+2+1 = 12 iar apoi va fi din nou calculata suma 1+2 = 3. astfel, numarul tau special va fi 3.

Afla in continuare ce semnificatie are fiecare cifra si cum sa alegi data nuntii in functie de aceasta!

Semnificatia numarului 1   

Numarul 1 sugereaza un mariaj de succes deoarece cifra este dominata de catre soare. Simbolic, 1 reprezinta inceputul precum si singularitatea. Tu si partenerul tau veti actiona precum unul si acest lucru va asigura succesul relatiei.

Cifra 1 simbolizeaza maturitate emotionala si intelegere, reteta perfecta pentru armonia in cuplu.

Semnificatia numarului 2  

Cifra a dualitatii si a cuplului, 2 sugereza ca veti porni la drum ca o echipa. Daca alegi numarul doi, nunta voastra va fi ori foarte privata ori plina de invitati. Viitorul relatiei voastre este dual – perioadele vor oscila, uneori va veti intelege perfect, iar in alte ocazii numultumirile vor fi intense.

Viata de cuplu va functiona bine atat timp cat exista comunicare si munca in echipa!

Te mai poate interesa Invitatii nunta. Reguli obligatorii. Ce trebuie sa contina o invitatie la nunta. 60 de modele de texte

Semnificatia numarului 3  

Numarul 3 este considerat in multe culturi o cifra benefica. Chiar si in propria noastra religie, 3 este asociat cu sfanta treime. Pe de alta parte, 3 poate fi asociat si cu influente externe, nedorite in relatie.

Poate amandoi sunteti prea preocupati cu ce familia sau prietenii cred despre relatia voastra. Sau poate o fosta pasiune care inca nu s-a stins se intoarce in viata ta.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 02/06/2021