Shop
Ultimele 100 de articole

Cum recunosti daca ai intalnit SUFLETUL GEAMAN cu care ai un pact dinainte de a te naste

13 ianuarie 2021, , Vizualizări:
suflet geaman

Orice sac isi are peticul, asa spune un proverb din batrani. Toti oamenii au o jumatate, un suflet geaman. Iubirea vietii este aleasa inca inainte de a veni pe pamant.

Cum stii ca el sau ea este PERSOANA care trebuie? Urmareste semnele.

Langa sufletul geaman, timpul trece foarte repede. E o placere sa sti alaturi de el, sa vorbesti. Vei sti ca el sau ea este ALESUL sau ALEASA in momentul in care iti va atinge sufletul inainte sa-ti atinga corpul. Sufletul geaman crede in tine chiar si atunci cand tu nu ai incredere de sine.

Vei recunoaste sufletul geaman vazand scanteia din ochii lui atunci cand se uita la tine, simtind caldura cu care te imbratiseaza.

Intr-un moment al vietii vei simti ca nu vezi altfel viata decat in prezenta lui. Iubirea pentru el este speciala, eliberatoare, unica.

Citeste si: Suflet pereche sau partener de cuplu? Cum iti dai seama de diferenta

Daca ti-ai gasit deja iubirea vietii, analizeaza putin situatia.

Ti-ar mai placea viata fara zambetul lui/ei, fara imbratisarile lui/ei? Sigur ca nu. Acum ai tot ce trebuie. Nici nu trebuie sa vorbesti sau sa faci prea multe, pentru ca esti fericit. Simti ca a fost scris sa fiti impreuna si toate merg ca unse. Iubirea voastra este foarte puternica. Iubirea va face fericiti. De fiecare data cand va vedeti, sufletul va tresalta de emotie, exact ca atunci cand v-ati intalnit prima data. Cumva, ceva va spunea ca el/ea este PERSOANA potrivita. Iar dupa multi ani de relatie inca simtiti la fel. In prezenta sufletului geaman te simti complet, protejat, iubit si apreciat.

Daca nu ai intalnit inca sufletul geaman nu te ingrijora.

Nu alege sa fii cu cineva doar pentru a nu fi singur. Nu pune presiune pe tine. Sufletul geaman te cauta. Ati fost meniti sa fiti impreuna, dar din anumite motive nu v-ati gasit inca.

Te mai poate interesa: Stii ca iti poti atrage sufletul pereche spre tine? Trebuie sa aplici anumite tactici! Iata ​​5 sfaturi sa te intalnesti cu sufletul tau pereche

Sursa: gottadotherightthing.com

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.