Shop
Ultimele 100 de articole

Cele mai des intalnite 10 motive de divort

02 mai 2021, , Vizualizări:
10 motive de divort - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - chair-1940973_1920

6. Infidelitatea

Tradarea increderii partenerului de viata este un pas care cu greu poate fi trecut cu vederea. Oricat de mult vei incerca sa repari greseala, incertitudinea va plana asupra cuplului, generand presiuni care nu vor aduce nimic constructiv intr-o relatie.

7. Inflexibilitatea

Sunt lucruri care pot fi schimbate la o persoana, daca vrea, astfel incat relatia de cuplu sa devina armonioasa. Daca sunt lucruri care nu contravin credintelor si valorilor de viata, fiecare poate incerca sa ii faca pe plac partenerului de cuplu. Insa daca doar unul dintre parteneri face acest lucru sau niciunul dintre ei, atunci relatia nu are sanse de reusita prea mari.

Te mai poate interesa si: În ce situații îmi pot păstra numele după divorț?

8. Egoismul

Impulsurile individualiste si egoiste nu iti permit sa te bucuri de partenerul de viata. Emotional si mental este deconectat, separat de persoana pe care se presupune ca o iubesti. La acest nivel, fiecare problema aparuta in cuplu va fi tratata separat, individual, nu ca o familie.

9. Schimbarile

Intr-o relatie de cuplu, fiecare dintre parteneri sufera cateva transformari in modul de viata. Este si normal. Insa aceste schimbari ar trebui privite ca pe ceva benefic tie personal si apoi relatiei. Daca nu vezi asa lucrurile, incepi sa acumulezi frustrari care pot da peste cap casnicia.

10. Vina

Sunt persoane care se intra intr-o casnicie fara sa fie pe deplin impacate cu trecutul lor. Se trezesc in mijlocul unei relatii pe care nu si-ar fi dorit-o neaparat, apar intrebarile “Dar daca?”, “Cum ar fi fost daca”, “De ce n-oi fi incercat X?”. Aflarea raspunsurilor ii macina si ii fac sa acumuleze frustari care sa duca la destramarea mariajului.

Nu rata nici: Medierea in caz de divort

Clic aici pentru mai multe articole din categoria Casnicie si cuplu.

Image by Jackie Ramirez from Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.