Ce spune modul in care iti imbratisezi partenerul despre relatia voastra - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce spune modul in care iti imbratisezi partenerul despre relatia voastra

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » Ce spune modul in care iti imbratisezi partenerul despre relatia voastra
modul in care iti imbratisezi partenerul

Imbratisarea a aparut dintr-o nevoie umana fundamentala: atingerea. Contactul piele-piele este benefic atat din punct de vedere fizic, dar si din punct de vedere psihologic. Nevoia atingerii apare inca din primele clipe de viata si continua pana la adanci batraneti.

Exista mai multe tipuri de imbratisari, iar modul in care iti tii in brate partenerul de cuplu denota mai multe despre relatia voastra decat ai banui.

Iata ce spune modul in care iti imbratisezi partenerul despre relatia voastra.

Protectorul

imbratisare protector - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - couple-1853499__340

Este imbratisarea care confera securitate. Persoana din spate isi incolaceste mainile pe talia persoanei din fata, oferindu-i stabilitate si preluand rolul de protector. Acest tip de imbratisare arata cat de mult conteaza in relatie grija pentru partener.

Mangaierea pe spate

lovitura pe spate - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - romance-couple-1209046_1920

Este imbratisarea in care persoanele imbratisate isi mangaie spatele, amintindu-si reciproc cat de mult ii pasa de celalalt. Pozitia arata deschiderea si vulnerabilitatea si fiecare partener asteapta ca celalalt sa-i asigure confortul.  

Imbratisarea amicala

imtratisarea amicala

Este o imbratisare asemanatoare cu cea de dinainte, diferenta fiind ca acest tip de imbratisare nu are nimic in comun cu romantismul, ci mai degraba cu camaraderia.  

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 20/10/2021