Ai probleme in casnicie? Afla daca n-ai decorat gresit dormitorul - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ai probleme in casnicie? Afla daca n-ai decorat gresit dormitorul

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » Ai probleme in casnicie? Afla daca n-ai decorat gresit dormitorul
probleme in casnicie - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - bedroom-416062_1280

Poate ca nu stiai pana acum insa modul in care ai aranjat dormitorul poate avea un impact negativ asupra casniciei. Pentru ca in cuplu sa existe armonie si intelegere, dormitorul ar trebui aranjat potrivit principiilor feng shui. Iata cum ar trebui sa procedezi.

Capul patului este instabil

Patul trebuie „sustinut” foarte bine fie de o tablie solida, fie lipit de perete. In cazul in care este instabil atunci si mariajul este instabil. In plus, daca tablia de sustinere are prea multe creste viata de cuplu va fi zbuciumata.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Cerul se misca si pamantul se cutremura

Ce este “pamantul”? In terminologia feng shui a dormitorului se refera la pat si la accesoriile patului. Ce inseamna pamantul se cutremura? In feng shui patratul este static, iar forma rotunda este dinamica. Tocmai de aceea patul matrimonial ar trebui sa aiba o forma rotunda sau ovala. Ce inseamna cer? Este partea de sus a dormitorului. Ce inseamna cerul se misca? Formele de norisori care infrumuseteaza tablia patului pun presiune imensa pe aceasta piesa de mobilier.

Tigru puternic si dragon slab

Patul este centrul conform principiilor fengshui, partea dreapta a sa este tigrul, iar in partea stanga este dragonul. Tigru puternic si dragon slab reflecta urmatoarele:

– primul: spatiul de pe partea dreapta este mai mare decat cel din stanga;

– al treilea: partea dreapta este dinamica si stanga statica.

Tigru puternic si dragon slab este principiul masculin si feminin inversat si nu este de bun augur in dormitor.

Focul domina metalul

Rosu este focul. Albul este metalul. In feng shui focul domina metalul. Daca dormitorul este decorat in alb si rosu atunci membrii cuplului s-ar putea sa nu se inteleaga prea bine.

Sursa: lnka.net

Imagine de Ferenc Keresi de la Pixabay

Data articol: 02/03/2020