Shop
Ultimele 100 de articole

9 semne ca mariajul e la final

10 iunie 2019, , Vizualizări:
semne final mariaj - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - business-3219263

4. Nu mai exista echipa

In momentul in care partenerii incep sa „functioneze” pe orbite diferite, dupa ce de-a lungul mariajului erau o singura echipa, atunci trebuie ridicate semne de intrebare.

Nu trebuie sa se prelungeasca aceasta stare pentru ca o data ce s-au invatat sa lucreze separat, va fi mai greu sa se reintregeasca echipa de odinioara.

5. Sotul/sotia infidel(a) isi tine amantul(a) aproape

Daca v-ati inselat partenerul(a) si acesta v-a iertat, UITATI de amant(a). Nu puteti avea nici o relatie de prietenie cu cel/cea cu care v-ati inselat sotul/sotia.

Oricat de inocenta ar fi prietenia, partenerul de viata va fi tot timpul suspicios. In plus, daca ati fost tentat odata sa inselat, veti fi la fel de usor si a doua oara. Si de data aceasta s-ar putea sa nu mai fiti iertati.

6. Nu se mai fac compromisuri

Secretul unei casnicii reusite este ca ambii parteneri se pun pe planul doi si incearca sa-i satisfaca celuilalt toate poftele. Daca unul dintre soti refuza sa-i mai asculte celuilalt dorintele, indiferent de natura acestora (afectiva, sexuala, gospodareasca etc) atunci s-a ajuns la un punct critic.

Comunicarea este totul, iar daca unul din parteneri nu numai ca nu-l mai asculta pe celalalt, dar nici nu-i mai impartaseste dorintele sau nevoile, atunci este un semn clar ca mariajul lor este la inceputul sfarsitului.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.