Shop
Ultimele 100 de articole

9 semne ca mariajul e la final

10 iunie 2019, , Vizualizări:
semne final mariaj - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - business-3219263

Cand mariajul lor ajunge la un punct critic majoritatea oamenilor incearca cu orice pret sa-l resusciteze. Sunt atat de hotarati sa-l refaca incat de multe ori uita sa capteze si semnalele trimise de partener.

Si, oricat de mult ar incerca, stradania lui va fi in zadar, tocmai pentru ca celalalt nu depune nici un efort.

Iata care sunt semnele care transmit mesajul ca o casnicie se apropie de final, potrivit dr. Bryce Kaye, autorul cartii „Trusa de prim-ajutor a mariajului”.

1. Sunteti „decuplati”

Daca unul dintre soti prefera sa stea mai mult timp la serviciu, cu prietenii, in fata calculatorului/televizorului, oriunde, numai alaturi de partener NU, atunci relatia este aproape de final.

Cu cat trece mai mult timp fara ca partenerii sa depuna cel mai mic efort pentru a indrepta situatia, cu atat casnicia este iremediabil distrusa.

Citeste ZILNIC aici horoscopul de dragoste!

2. Unul refuza sa incerce

Daca unul dintre soti a captat mesajul ca ceva este in neregula, dar celalalt refuza sa faca orice miscare pentru a incerca sa salveze casnicia, atunci primul n-are nici o sansa de reusita.

Nu are sens sa se mai chinuie de unul singur daca timp de un an n-a fost chip sa-l convinga pe celalalt sa faca ceva pentru a revigora mariajul.

Horoscopul saptamanal de dragoste pentru zodia ta este aici!

3. Nu mai exista respect

Unul dintre aspectele importante ale unei casnicii este respectul reciproc. Cand acesta a disparut, celalalt partener se va simti desconsiderat, injosit, respins.

Mariajele ajunse in acest punct sunt mai mult decat toxice. Indiferent daca jignirile sunt spuse ca forma de atac sau ca forma de aparare, ele trebuie sa fie oprite definitiv. Fie prin consiliere maritala, fie prin divort.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.