8 moduri sa seduci un barbat cu limbajul trupului - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

8 moduri sa seduci un barbat cu limbajul trupului

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » 8 moduri sa seduci un barbat cu limbajul trupului
intalnire

Uita de conversatii, de frazele de agatat ori de abilitatea de a te exprima in scris: limbajul trupului este cel care face cu adevarat diferenta in jocul seductiei.

„Limbajul trupului nu defineste ceea ce faci, ci atrage atentia asupra valorii actiunilor tale”, spune Chris Ulrich, profesor la Body Language Institute. Practic nu conteaza cum abordezi o persoana daca trimiti mesajele gresite. Pur si simplu nu te va intelege. Vrei sa stii cum sa trimiti mesajul potrivit? Citeste mai departe!

 

  1. Zambeste

Cu siguranta ca ai mai auzit sfatul acesta, insa aici este vorba despre mai mult decat o grimasa din coltul buzelor. „Sa presupunem ca intalnesti un barbat care te atrage. Cand faci cunostinta cu el si ii raspunzi atunci trebuie sa zambesti. Miscarea trebui facuta astfel incat sa creada ca acel zambet minunat este schitat special pentru el. Asa nu inseamna ca trebuie sa ranjesti asemeni motanului din Alice din Tara Minunilor pe tot parcursul interactiunii, insa trebuie sa fii sigura ca nu lasi colturile buzelor in jos cand va intalniti voi doi”, sustine Ulrich.

 

  1. Nu incrucisa bratele

Este, oarecum, nedrept sa se considere ca bratele incrucisate lasa impresia de printesa inaccesibila de gheata, intrucat aceasta pozitie are si unele beneficii. „Cercetarile au aratat ca gestionezi mai usor o problema dificila cand stai cu mainile incrucisate”, spune Ulrich. Insa cand este vorba despre atractie ai grija ca bratele tale sa nu fie incrucisate. „Pot lasa senzatia ca esti indisponibila ori dezinteresata. In mod inconstient creezi o bariera care lasa impresia ca esti inabordabila, desi intentia ta este exact contrarie”, atrage atentia Ulrich.

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 12/05/2015