Tratamente naturiste. Laptele auriu – băutura cu beneficii incredibile, care redă sănătatea organismului - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Tratamente naturiste. Laptele auriu – băutura cu beneficii incredibile, care redă sănătatea organismului

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Alimentatie sanatoasa » Tratamente naturiste. Laptele auriu – băutura cu beneficii incredibile, care redă sănătatea organismului
lapte auriu

Tratamentele naturiste ale căror efectele binefăcătoare sunt din ce în ce mai mediatizate și care garantează o sănătate de invidiat, sunt acum la îndemâna oricui.

Puține dintre ele însă aduc cu sine rezultatele mult așteptate, iar în general, beneficiile acestora se obțin pe termen lung.

Unul dintre remediile naturiste cu adevărat impresionante care confirmă prin beneficiile sale pe termen lung asupra sănătății organismului este laptele auriu.

Această băutură prezintă proprietăți antiinflamatorii, antioxidante, antiseptice și analgezice remarcabile.

Laptele auriu este binecunoscut pentru eficiența sa în combaterea durerii, în special pentru durerile articulare, fiind folosit în medicina ayurvedică în tratamentul osteoartritei şi artritei reumatoide.

Datorită nutrienţilor săi esenţiali acest preparat are efecte miraculoase asupra organismului: luptă împotriva cancerului, întărește imunitatea, reglează nivelul colesterolului în organism, detoxifică ficatul şi normalizează metabolismul, menține tensiunea arterială sub control, purifică sângele, îmbunătățește memoria și oferă un aspect curat și luminos pielii.

Reţeta are ca ingredient de bază curcumina, plantă curativă de top, cu un conținut de polifenoli foarte valoros pentru menținerea sănătății. În combinaţie cu piperul negru, curcumina își intensifică proprietățile vindecătoare.

Aceasta este rețeta laptelui auriu, preparatul care îți poate schimba viața:

Pasul 1: Pasta de curcuma

Ingrediente:

– 1/4 ceaşcă de pulbere de curcuma
– 1/2 linguriţă de piper măcinat
– 1/2 ceaşcă apă filtrată/plată
Află mai mult despre LAPTELE AURIU, cum se PREPARA și cum se ADMINISTREAZA

Data articol: 05/09/2016