Tratamente naturiste. Cele mai recomandate cinci alimente pentru îmbunătățirea compoziției sângelui - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Tratamente naturiste. Cele mai recomandate cinci alimente pentru îmbunătățirea compoziției sângelui

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Alimentatie sanatoasa » Tratamente naturiste. Cele mai recomandate cinci alimente pentru îmbunătățirea compoziției sângelui

Sângele și organele hematopoietice au rolul cel mai important în corpul uman, pentru că de compoziţia sângelui depinde starea de sănătate, starea de spirit, aspectul și starea organelor interne. Cum putem menține sănătatea sîngelui prin tratamente naturiste?

Din acest motiv, este foarte important consumul de alimente care au un efect benefic asupra compoziţiei sângelui. Ţinând cont de toate aceste aspecte, experții propun o listă de produse utile pentru îmbunătățirea compoziției sângelui, iar primul aliment este ficatul, considerat o sursă esențială de fier.

Lipsa acestuia din organism duce la niveluri scăzute de hemoglobină și, astfel, la diverse boli, cum ar fi anemia.

Ficatul mai conține o substanță importantă – heparina, care previne apariția trombozei și a infarctului miocardic. Un alt aliment este rodia, recomandată, de multe ori, inclusiv femeilor însărcinate, diagnosticate cu un nivel scazut de colesterol bun.

Rodiile conțin mult fier și sunt utilizate pentru a dezactiva excesul de colesterol.

Citește mai mult despre alimentele care îmbunătățesc sănătatea sângelui

Data articol: 06/09/2016