Shop
Ultimele 100 de articole

Traditional de 1 decembrie: Celebrul CIOLAN CU FASOLE in cea mai savuroasa varianta

30 noiembrie 2019, , Vizualizări:

Ei, dragilor, uite ca soseste si luna decembrie, ultima din an. Prima zi a lunii o sarbatorim cu totii, cu mic, cu mare, unii la munte, altii pe langa casa, sau fiecare asa cum isi doreste.

Celor care stau acasa sau, oriunde ar fi, au la indemana un ceaun si ingredientele retetei traditionale de 1 decembrie, eu le ofer o senzationala reteta de CIOLAN AFUMAT CU FASOLE, asa cum n-au mai mancat niciodata pana acum!

Iata ce aveti de facut: puneti, de cu seara, la inmuiat, 1 kg fasole boabe marunte, pe care inainte o spalati bine de tot si in mai multe ape. Lasati-o peste noapte in apa, la inmuiat, cu un pumn de sare grunjoasa. Recomand fasolea marunta, fiindca e cea mai frageda varianta de fasole boabe (spre deosebirie de soiurile cu bob mare).

Dimineata sau oricand a doua zi, puneti-o la fiert. Cand da in clocot, varsati apa si spalati-o din nou si puneti-o intr-o noua apa. Eu va sfatuiesc s repetati aceasta operatiune de vreo 3-4 ori. In apa finala, pe langa fasole, mai adaugati: 2 morcovi mari, 3 cepe mici, 1 telina, 1 radacina de patrunjel si 1 pastarnac. Puneti langa toate acestea si un cartof mic, taiat in doua. O sa-l scoateti in final, dar acesta absoarbe o mare parte din elementele care produc, ulterior, gaze intestinale.

Citeste continuarea pe RETETELETALE.RO.

Imagine de HomeMaker de la Pixabay

Cuvinte cheie: , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax