Secretul celor mai deliciosi carnati de casa. 3 retete de carnati de casa pentru Sarbatori
Secretul carnatilor de casa din Banat
In Banat, gospodinele adauga in carnati piper proaspat macinat si apa rece, pentru a prepara cei mai deliciosi carnati.
Secret carnati de casa din Ardeal
In Ardeal, secretul carnatilor de casa este cimbrul maruntit. Dupa ce s-au umplut matele, acestea se tin la uscat doua-trei zile, apoi se dau la afumatoare si se pastreaza in loc racoros.
Extra sfat
Inainte de a umple matele, acestea trebuie spalate si curatate temeinic, cu dosul unui cutit, dar cu grija, ca sa nu le rupi. Le mai poti freca putin cu otet, pentru ca mirosurile sa dispara.
De asemenea, matele se vor umple cu grija, astfel incat sa nu le rupi. Daca ies prea indesati carnatii, cand se usuca se pot sparge.
Atunci cand umpli carnatii, daca vezi ca pe undeva iese carnea, tai in locul respectiv si faci nod.
Iata mai jos trei retete delicioase de carnati de casa
Carnati de casa din Moldova
Carnati de casa
Carnati de casa
Imagine de Wolf-Henry Dreblow de la Pixabay
Citeste continuarea: 1 2