PLANTA care te fereste de 14 tipuri de cancer si 13 tipuri de infectii - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

PLANTA care te fereste de 14 tipuri de cancer si 13 tipuri de infectii

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Sanatate fizica si mentala » PLANTA care te fereste de 14 tipuri de cancer si 13 tipuri de infectii
PLANTA care te fereste de 14 tipuri de cancer

Aceasta planta este cunoscuta inca din cele mai vechi tipuri pentru proprietatile sale curative. Insusi Hipocrat recomanda consumarea ei in cantitati mari pentru a preveni cancerul. Studii medicale de amploare confirma ipotezele antice.

Potrivit unui studiu de amploare, realizat de MEDLINE, dupa ce s-au centralizat datele a 4245 de studii separate, s-a confirmat faptul ca aceasta planta trateaza peste 150 de probleme de sanatate, de la cancer si pana la diabet, de la infectii pana la placa depusa pe artere, de la distrugerea ADN-ului pana la otravirea cu mercur. Alte studii, realizate de Greenmedinfo.com, sustin ca planta minune are efecte pozitive in 167 de probleme medicale, inclusiv in tratarea bolilor cardiovasulare si cancerului.

Iata ce proprietati are planta-minune:

– trateaza infectia cu helicobacter pylori

– trateaza infectia cu candida

– trateaza infectiile fungice la nivelul cavitatii orale

– neutralizeaza stafilococul auriu

– neutralizeaza micotoxinele asociate aflatoxicozei

– trateaza infectia cu klesbsiella

– trateaza infectia cu HIV-1

– trateaza infectia cu vibrio (bacteria care genereaza holera)

– neutralizeaza bacilul piocianic (Pseudomonas Aerigonosima)

– neutralizaeza infectia cu cytomegalovirus

– trateaza infectiile virale (herpes simplex 1 si 2, virusul gripal, virusul vaccinia, rinovirusul de tip 2, virusul stomatitei veziculara).

Acestea sunt numai o parte din problemele de sanatate pe care USTUROIUL, caci despre el e vorba, le poate trata. Pentru ca usturoiul sa fie eficace, se recomanda sa se consume 5-6 catei zdrobiti pe zi. Asteapta 15minute dupa ce zdrobesti cateii de usturoi, pentru a se elibera enzimele care produc substantele antifungice si anticancerigene.  Specialistii spun ca suplimentele alimentare cu usturoi nu au aceleasi efecte precum usturoiul crud.

Nu rata nici: Mananca 6 catei copti de usturoi seara si vezi ce se intampla pana dimineata. Este uimitor!

Sursa: baby-kids-parents.com

Foto: pixabay.com

Data articol: 21/02/2022