Ceaiul verde este una dintre cele mai consumate bauturi din lume. Ceaiul verde provine din planta numita Carmellia Sinensis.
Pentru a nu pierde din proprietatile alimentelor, iata cateva sfaturi practice pentru decongelarea corecta a alimentelor.
Antrenamente de fotbal, repetitii de dans, prieteni in vizita si alte motive ale unui program incarcat al vietii de familie fac ca mancatul impreuna sa para un lucru imposibil.
Aflăm de la nutriționistul Gianluca Mech de ce anume este important să includem laptele în alimentația noastră de zi cu zi.
Ouale sunt un plus pentru o alimentatie sanatoasa, contin aminoacizi, vitamine, minerale si proteine. Totusi, ouale sunt bogate in colesterol si daca le mananci prea des, atunci poti avea probleme.
Taratele de psyllium capata din ce in ce mai multa popularitate in randul persoanelor care doresc sa isi tina sub control santatea intestinelor si greutatea corporala.
Dulceata de capsuni. Sfarsitul primaverii si inceputul verii aprinde in mintea noastra imaginea si mirosul capsunilor. O sursa excelenta de vitamina C, capsunile stimuleaza imunitatea si au rol antioxidant, intarzie aparitia ridurilor, scad colesterolul si reduc inflamatiile.
Regimul raw vegan capata din ce in ce mai multi adepti, iar parerile sunt si pro, si contra. Iata ce ar trebui sa stii inainte sa incepi un regim vegan.
Vitamina B12 este o parte din complexul vitaminic B. Este considerata vitamina care “omoara” durerea, ajuta la productia de ADN, sustine sanatatea cardiovasculara si echilibrul metabolic. Corpul uman produce milioane de globule rosii in fiecare minut. Acestea nu se pot multiplica fara aportul vitaminei B12.
Omega3 sunt acizi grasi esentiali pentru creierul uman si pentru functionarea propice a sistemului nervos. Mai mult, omega3 ajuta la sanatatea inimii
Diete rapide pe care sa le eviti. In ultima vreme, se pare ca descoperim cate o dieta noua, miraculoasa, aproape in fiecare zi.
Multi oameni sar peste micul dejun pentru ca, mai tarziu, se simt mai flamanzi decat atunci cand n-au mancat nimic dimineata.
Cum din ce in ce mai multa lume este dornica sa duca un stil de viata sanatos, nu e de mirare ca au aparut tot felul de mituri alimentare care fac mai mult rau decat bine.
Ca parinti, vrem pentru copiii nostri si pentru familia noastra cele mai bune produse alimentare.
Cand vine vorba despre alimentatie si diete „folclorul” este bogat. Ba ca nu e bine sa mananci ceva, ba ca, dimpotriva, e foarte sanatos.
Ce poate fi mai minunat decat o dieta care sa nu dureze nici foarte mult, sa nu fie nici foarte stricta, insa sa-ti ofere kilogramele in minus…
Tututor ne place sa punem bani deoparte si este mai usor sa facem asta daca ne planificam mai bine sesiunea de cumparaturi la supermarket sau la piata .
Sucurile de fructe si legume ajuta la regenerarea organismului prin continutul lor bogat in aminoacizi, saruri minerale, enzime si vitamine, cu conditia sa fie preparate proaspete, crude si fara conservanti.
Atat arsurile stomacale cat si indigestia pot fi cauzate de mancatul rapid, mancatul in conditii de stres, alimente prea condimentate, alcool.
Ouale pot fi cea mai simpla, cea mai ieftina si cea mai versatila varianta de a consuma proteine. Pe langa proteine, ouale contin aminoacizi, antioxidanti si fier.