Shop
Ultimele 100 de articole

MIRACOL mediteranean pentru SĂNĂTATE. 15 motive ca să consumi patru linguriţe de „aur lichid” pe zi

14 octombrie 2015, , Vizualizări:
dieta mediteraneana

Legenda spune că măslinul a fost darul oferit omenirii de către zeiţa Atena. Homer vorbește despre uleiul de măsline ca fiind „aurul lichid”.

Din ce în ce mai mult, oamenii au început să-și îndrepte atenția spre acest ulei, iar cercetătorii fac din ce în ce mai multe studii care arată cât de multe beneficii poate avea uleiul de măsline pentru organism. Astfel, consumul regulat de ulei de măsline aduce beneficii importante pentru sănătate, doar patru linguriţe pe zi fiind îndeajuns pentru a scădea semnificativ riscul de infarct în doar şase săptămâni.
Cea mai bogată sursă de grăsimi mononesaturate, uleiul de măsline este un suc natural care păstrează gustul, aroma, vitaminele şi proprietăţile curative ale măslinelor.
Iată câteva motive să îl incluzi în alimentaţia ta zilnică:1. Previne apariţia bolilor de inimă prin scăderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul „rău”) în timp ce creşte nivelul de colesterol HDL (colesterolul „bun”).
2. Îmbunătățește digestia – este un ajutor de succes pentru digestie
3. Protejează ficatul
4. Protejează inima și celulele roșii din sânge – un polifenol specific uleiului de măsline este deosebit de eficient în protejarea celulelor roșii din sânge

Citeste continuarea pe ANTENASATELOR.RO.

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu