Shop
Ultimele 100 de articole

Mihaela Bilic, avertisment despre un aliment popular. Cum îţi afectează corpul

01 martie 2019, , Vizualizări:
bilic_opt-692x360

Foarte mulți oameni merg pe ideea că cerealele sunt foarte sănătoase și își încep zilele cu un mic dejun rapid, gustos și sănătos: cereale cu lapte.

Doar că Mihaela Bilic, cunoscutul nutriționist, vine să demoleze această idee despre care spune că este chiar un mit.

Bilic declară cu foarte multă convingere că organismul uman încă nu este foarte familiarizat cu cerealele și cu consumul lor constant. Ea spune chiar că oamenii nu sunt construiți antatomic pentru digerarea de cereale.

Nutriționistul se declară foarte nemulțumit de faptul că în zilele noastre orice produs alimentar care vrea să promoveze un stil de viață sănătos are pe ambalaj sau în spotul publicitar și niște spice de grâu sau ovăz.

Mihaela Bilic mai constată că acum toată lumea caută să consume cereale integrale, întrucât această formă este în tendințele alimentare ale românilor. Dar Bilic mai atenționează și că de fapt, cerealele nu fac bine în general organismului, mai ales intestinelor.

Ea vine și cu explicații foarte pertinente și anume că intestinele oamenilor nu sunt făcute pentru a consuma fibre. Abia în ultimii zece mii de ani oamenii au reușit să asimileze așa cum se cuvine amidonul din cereale.

Citeste continuarea aici.

Cuvinte cheie:

Organic India
seo
Gradinita
codul
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu