Dietele bunicii. Ridichile - aliat în cura de slăbire și detoxifiere - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Dietele bunicii. Ridichile – aliat în cura de slăbire și detoxifiere

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Alimentatie sanatoasa » Dietele bunicii. Ridichile – aliat în cura de slăbire și detoxifiere
ridichi

Iminența sosirii primăverii te face să te întrebi cum poți profita mai bine de trufandalele noului anotimp pentru a-ți detoxifia organismul și a-l revigora. Iar dacă vreunul dintre aceste ingrediente mult așteptate te poate ajuta și în cura de slăbire, cu atât mai bine!

 

Ridichile, bogate în potasiu, magneziu, calciu, fosfor, vitamina B si C, ar trebui așezate pe acest „podium” al prietenilor sănătății, la sfârșit de iarnă și în prag de primăvară. Adăugându-le în salată, vei beneficia de aportul lor vitamine și putere. Te vor ajuta să te cureți de toxine, să te imunizezi și… să slăbești, dacă asta îți dorești. O cură de suc de ridichi și de morcovi, în fiecare primăvară, câte zece zile pe lună, îți va lumina tenul, îți va ușura organismul și îți va reda optimismul.

 

Cura de ridichi și de morcovi presupune să bei în fiecare dintre cele 10 zile ale dietei (x 3 sau 4 sau 5, dacă vei dori cumva să începi cura în februarie și să o termini în iunie) o băutură obținută din o pătrime suc de ridichi și trei pătrimi suc de morcovi.
Citeste continuarea pe AntenaSatelor.ro.

credit foto:antenasatelor.ro

Data articol: 20/02/2015