Dieta VIOLET sau cum slăbești după principiul culorilor - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Dieta VIOLET sau cum slăbești după principiul culorilor

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Alimentatie sanatoasa » Dieta VIOLET sau cum slăbești după principiul culorilor

Nu, nu trebuie să te îmbraci în violet! Nu trebuie să alergi după accesorii care să se asorteze! E suficient să alegi pentru alimentație acele fructe și legume… violet. Sau „negre”, cum li se mai spune în limbaj popular. Acestea conţin un puternic antioxidant natural, resveratrolul.
În afara faptului că dieta violet te ajută să dai jos câteva kilograme, ea mai are şi o mulţime de beneficii pentru organism, căci alimentele „negre” sunt bogate în vitamine, minerale şi substanţe care activează metabolismul şi viaţa celulară.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Reguli de dietă

Se va ține întotdeauna mininum 3 săptămâni și maximum 4, perioadă în care se mănâncă numai două mese pe zi în ritmul obișnuit (sigur, fără excese), respectiv micul dejun și prânzul, pentru cină și gustări folosinduse numai alimente violet, minimum 200 g și maximul 400 g pe zi. În această perioadă se exclud din dietă pâinea albă, prăjelile, alimentele semipreparate, orezul, mezelurile, dulciurile, conservele şi alimentele conservate (chiar și cele făcute în casă), alimentele fast-food, sosurile şi condimentele, untul, smântâna, băuturile carbogazoase.

Ai voie în schimb să mănânci salate, fructe, legume crude sau preparate, lactate, brânzeturi şi cereale integrale.

Citeşte continuarea pe ANTENA SATELOR

Photo credit: m kasahara / Foter / CC BY-NC-ND

Data articol: 02/03/2015