Dieta mov, ultima fita in randul celebritatilor. Vezi cum a slabit Mariah Carey - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Dieta mov, ultima fita in randul celebritatilor. Vezi cum a slabit Mariah Carey

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Alimentatie sanatoasa » Dieta mov, ultima fita in randul celebritatilor. Vezi cum a slabit Mariah Carey

Dieta mov este un nou trend in alimentatia vedetelor, si a devenit celebra datorita lui Mariah Carey, care a slabit cu succes tinand aceasta dieta.

 

 

Ideea din spatele acestei diete este surprinzator de simpla: mancati doar alimente mov, bogate in antioxidanti, cum ar fi varza, vinete, struguri, prune, cartofi sau conopida in cantitatile dorite. Alimentele care culoare artificiala mov nu fac parte din dieta.

Cantareata Mariah Carey a urmat aceasta regula stricta in dieta timp de trei zile pe saptamana. Diva insasi a adoptat un regim alimentar nou: trei zile pe saptamana, mananca alimente mov, cum ar fi prune, struguri si vinete, si deja arata fabulos de bine.

 

 

Alimentele violet sunt bogate in antociani, antioxidanti responsabili pentru culoarea violet, rosu si albastru a mai multor fructe si care ajuta la protejarea celulelor. In cazul in care acest lucru nu a fost suficient pentru a obtine un interes, alimentele violet se crede ca poate ajuta la prevenirea cancerului si a oferi beneficii anti-imbatranire.

Mai mult decat atat, fructele si legumele violet sunt, de asemenea, bogate in alte vitamine si minerale importante.

 

Cartofii violet, de exemplu, se spune ca au de patru ori mai mult potential antioxidant, comparativ cu alte tipuri de cartofi, fiind bogati in potasiu, vitamina C, acid folic si fier. Un punct forte al dietei mov este ca promoveaza alimente naturale in loc de optiuni rafinate sau prelucrate, care tind sa fie sanatoase si relativ scazute in calorii.

Citeste articolul complet pe Bewoman.ro.

 

 

Credit foto: Bewoman.ro

Data articol: 02/06/2014