Dieta cu grapefruit! Cum sa slabesti 5 kg intr-o saptamana - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Dieta cu grapefruit! Cum sa slabesti 5 kg intr-o saptamana

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Alimentatie sanatoasa » Dieta cu grapefruit! Cum sa slabesti 5 kg intr-o saptamana
grapefruit-sfatulparintilor.ro-stockvault_net

Grapefruit-ul este un fruct foarte util, deoarece contine o cantitate mare de suc, bogat in vitamina C, antioxidanti, oligoelemente, minerale, si mai putina celuloza.

Grapefruitul are capacitatea de a purifica corpul, de a preveni cancerul, infectiile virale, si alte boli, dar nu trebuie sa tina locul altor medicamente.

Inainte de a incerca aceasta dieta cu grapefruit, trebuie sa va asigurati ca sunteti sanatosi si ca nu luati nici un medicament. Daca aceasta conditie este indeplinita timp de 7 zile, atunci puteti slabi 5 kg.

In fiecare dimineata, in timpul acestor sapte zile mancati grapefruit sau suc de grapefruit proaspat stors. Aceasta este o cerinta generala pentru toata saptamana.

Ziua 1


Mancati cate 1 grapefruit la micul dejun, pranz, cina, si de asemenea puteti sa adaugati iaurt degresat in cantitati nelimitate. Iaurtul ofera organismului multe proteine benefice si imbunatateste microflora stomacului si intestinelor, care previne ulcerul, gastrita si alte boli digestive. Ar trebui sa beti apa in cantitati mari.

Ziua 2


Mancati un grapefruit la mic dejun, pranz, cina si multe fructe, struguri si banane. De asemenea, continuati sa beti multa apa.

Ziua 3


Dimineata mancati grapefruit, apoi toata ziua mancati numai salate cu ulei de masline si otet. De asemenea sunt permise toate legumele proaspete. Nu uitat sa beti multa apa.

Ziua 4


La micul dejun mancati grapefruit, la pranz 250-300 g carne de pui fiarta (preferabil alba) si o salata la alegere. Pentru cina, mancati iar o salata – tipul si cantitatea care va place. De-a lungul zilei, beti apa.

Citeste continuarea pe Bewoman.ro.

Sursa: stockvault.net

Data articol: 24/08/2014