Shop
Ultimele 100 de articole

Cum sa realizezi un platou cu branzeturi perfect

11 noiembrie 2016, , Vizualizări:
branza - sfatul parintilor.ro - pixabay_com

Este weekend si daca vrei sa-ti impresionezi musafirii cu un platou cu branzeturi perfect, iata cateva reguli pe care sa le aplici.

 

  1. Gandeste dincolo de branza de vaca

Alege branzeturi fabricate din diferite tipuri de lapte: vaca, oaie, capra.

 

 

  1. Textura conteaza

Moale, semimoale, tare, alege branza de diferite texturi, pentru ca platoul sa aiba un spectru bogat. Cum ar arata Brie langa parmezan?

Iata cateva combinatii pe care le poti incerca: branza de capra – ricotta – fromage blanc; brie – camembert – cambazola; gouda – havarti – fontina; gruyère – comté – cheddar – manchego – gouda; Parmigiano-Reggiano – Pecorino Romano – Grana Padano – Manchego; Stilton- Gorgonzola.

 

 

  1. Alege o regiune

Atunci cand faci un platou de branzeturi, alege o anumita regiune si cumpara branza care reprezinta acea regiune.

 

 

  1. Calculeaza cantitatea

Daca pe platou pui cel mult trei tipuri de branza, socoteste o cantitate de 50-60 g de persoana pentru fiecare tip de branza. Daca pui pe platou mai multe tipuri de branza, aproximativ 30 g de persoana pentru fiecare tip de branza sunt suficiente.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Organic India
seo
Gradinita
codul
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu