Shop
Ultimele 100 de articole

Cele mai bune sucuri naturale pentru tratamentul constipatiei

03 octombrie 2017, , Vizualizări: 284
Constipatia este o afectiune frecventa si totodata foarte neplacuta. Din fericire, ea poate fi ameliorata si chiar vindecata cu ajutorul unor sucuri naturale.

Constipatia este o afectiune frecventa si totodata foarte neplacuta. Din fericire, ea poate fi ameliorata si chiar vindecata cu ajutorul unor sucuri naturale. Asa cum veti afla si din articolul de mai jos, acestea pot fi obtinute cu usurinta si ne vor fi benefice nu numai pentru constipatie, ci si pentru sanatate in ansamblu.

Care sunt cauzele si simptomele constipatiei

Constipatia este definita ca o afectiune ce implica mai putin de 3 scaune pe saptamâna. Cu toate acestea, specialistii considera ca orice intrerupere a regularitatii scaunelor poate fi un indiciu al constipatiei.

In general, constipatia ocazionala apare când, la un moment dat, activitatea intestinala isi reduce ritmul, ceea ce va impiedica evacuarea regulata a scaunelor. In schimb, când vine vorba despre constipatia cronica, lucrurile se complica, in conditiile in care ea este provocata de oricare dintre aceste cauze:

Citeste mai multe pe Qbebe.ro.

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu