3. Folositi numai condimente naturale
Evitati bazele alimentare sau condimentele agregate de la supermarketuri, care includ multa sare iodata si aditivi. Dupa ce va veti obisnui cu aromele mirodeniilor si condimentelor din plante, veti prepara mancaruri nu doar mai sanatoase, ci si mult mai gustoase decat cele care contin amestecuri de „condimente” in cea mai mare parte artificiale, create chimic in laborator, si asezonate cu conservanti si coloranti.
4. Renuntati definitiv la prajeli si folositi tigai neaderente, pentru a gati „uscat”, fara ulei
Aceasta inseamna sa uitati pentru totdeauna de cartofii prajiti, de ouale prajite, de chiftele etc. Pare greu? Dupa doar 2-3 luni in care nu ati mancat nicio prajeala, chiar cuvantul „prajit” o sa va repugne. Alternativele sanatoase sunt fierberea, coacerea in cuptor si gatitul la abur (dry cooking). Daca trebuie sa caliti ceapa, folositi foarte putin ulei, adaugand si cateva picaturi de apa.
Citeste articolul complet aici.
Citeste continuarea: 1 2
Horoscop 2025. MUTĂRI astrale MAJORE! Previziuni astrologice complete pentru toate zodiile
Venus în Vărsător 7 decembrie 2024 – 2 ianuarie 2025. Cum se transformă prietenia și relațiile?