Ce sa mananci si la ce ore ca sa fii sanatos. Cele mai bune momente pentru micul dejun, pranz si cina - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce sa mananci si la ce ore ca sa fii sanatos. Cele mai bune momente pentru micul dejun, pranz si cina

ce sa mananci - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - baked-2563_1920

Gustare dupa amiaza

„La birou pastrez o multime de gustari sanatoase de vreme ce nu ma pot concentra atunci cand imi este foame. Prin urmare, in birou am alune, nuci, migdale crude, unt de arahide si chiar un avocado. Tocmai de aceea, consum inainte de masa de seara o mana din alimentele de mai sus. Este extrem de important sa nu ajungi la cina flamand – ca sa nu mai vorbim ca atunci cand iti este mult prea foame este greu sa rezisti la ofertele nesanatoase”, a marturisit Berzin.

 

 

8 p.m.: Cina

„De obicei, la masa de seara aleg fie un peste ori o carne slaba la gratar cu legume ori cu o salata verde. Uneori mananc peste preparat la aburi”, a mai adaugat Berzin.

„De-alungul zilei ma asigur ca ii ofer organismului meu alimente integrale care ma ajuta sa fiu energizata si satula la birou. Cu o dieta precum cea descrisa mai sus am reusit sa scap de acnee, mi-a crescut nivelul de energie si concentrare si mi-am imbunatatit metabolismul. Ma simt mai calma, mai relaxata si, cel mai important, pregatita sa-i ajut mai bine pe oamenii care imi intra in cabinet”, a incheiat Berzin.

 

 

Sursa: mindbodygreen.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 03/01/2018