Meniu saptamanal biodieta
Luni
MIC DEJUN
-1 bol de iaurt cu 1/2 felii de ananas
-1 pumn seminte de floarea soarelui decojite
PRANZ
-200g morcovi rasi amestecati cu 1 lamaie si 1 lingura ulei de masline
-150 g de carne de pui fiarta fara piele si o portie de orez fiert cu curry
CINA
-paine din cereale integrale cu 1 pate vegetal
-omleta din 2 oua si 1 salata de legume
Marti
MIC DEJUN
-musli cu apa fierbinte, acoperit cu 3 smochine feliate si 1 lingura stafide (inmuiate in prealabil in apa)
PRANZ
-salata de sfecla, 1 cap nap mic, 1 ardei rosu si 125g de ton
CINA
-200 g salata de varza maruntita
-1 vanata la cuptor care se taie in fasii subtiri, se amesteca cu 50 g de ulei de rapita
Citeste mai mult pe BEWOMAN.RO.
Imagine de RitaE de la Pixabay
Citeste continuarea: 1 2