Shop
Ultimele 100 de articole

Alimente care nu îţi ţin deloc de foame

16 august 2017, , Vizualizări: 225
combinatii alimente slabire - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - fresh-909372

Vi s-a întâmplat şi vouă atunci când citeaţi câte un articol despre ce înseamnă să mănânci sănătos să vi se pară că nu puteţi aplica aşa ceva? Să luăm drept exemplu roşiile. Ţi se ridică în slăvi cât de bune sunt pentru sănătate şi ce nutrienţi au. Dar dacă mănânci mănânci o roşie nu ai nicio şansă să scapi de senzaţia de foame. Şi asta pentru că corpul are nevoie şi de proteine şi de grăsimi ca să funcţioneze.

Uite câteva dintre exemplele de alimente care, oricât de sănătoase ar fi nu îţi ţin deloc de foame. Şi ar trebui să le mai adaugi ceva.

 

Pâinea integrală

Este adevărat că este mai bună decât pâinea făcută din faina albă, foarte procesată, însă nu te poţi hrăni numai cu fibre. Trebuie să îi adaugi proteine şi grăsimi. Cum ar fi avocado sau unt de arahide sau un ou, brânză, peste.

Sucul de fructe

Să presupunem că faci alegerea corectă şi îţi faci un suc fresh de fructe. El are vitamine, minerale şi fibre şi nu conţine chimicale şi zahăr în exces. Cu toate acestea, din punct de vedere al senzaţiei de foame nu ajută cu nimic. Un suc nu îţi ţine de foame. Mai bine mănânci fructele direct. Şi dacă vrei să nu îţi fie foame prea rapid adaugi şi un iaut şi cereale.

Smoothies

Este un adevărat trend să bei smoothie dacă vrei să slăbeşti. Dar ele conţin mult zahăr din fructe, nu au grăsimi, nu au proteine. Este adevărat că mănânci puţine calorii, însă nici nu îţi ţin de foame, aşa că e foarte probabil să mănânci rapid altceva. De aceea există nouă modă să le adaugi pudră de proteine. Mai bine nu. Salatele sunt mult mai sănătoase.

Citeste continuarea pe GASTROPEDIA.RO.

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu