Shop
Ultimele 100 de articole

7 adevăruri despre carne pe care nutriționiștii vor să le știi înainte să înceapă sărbătorile

04 decembrie 2020, , Vizualizări:
Ce carne mananca copilul

Carnea este unul dintre cele mai versatile alimente și de aceea este prezentă adesea în meniul de fiecare zi. Cu atât mai mult de sărbători, când vrei să le oferi celor dragi preparate cât mai variate, ești tentată să recurgi și la ea pentru rețete deosebite. Ca să știi însă ce tipuri de carne sunt mai sănătoase și cum ar fi mai bine să fie gătite, parcurge cu atenție și articolul de mai jos. În cadrul acestuia vei afla și adevăruri din spatele unora dintre cele mai cunoscute mituri legate de consumul de carne.

Carnea slabă nu este neapărat cea mai sănătoasă

Din acest punct de vedere, se susține adesea că o carne slabă, cu cât mai puține grăsimi, este sănătoasă, în condițiile în care conține un număr redus de grăsimi saturate și nu favorizează creșterea nivelului de colesterol „rău” din organism.

Cu toate acestea, studiile nu au demonstrat, până acum, faptul că un consum constant de carne slabă ne va feri de apariția maladiilor cardiovasculare sau a cancerului, în condițiile în care acest tip de carne nu este asociat cu o diminuare a riscului de a ne confrunta, la un moment dat, cu un infarct sau cu un accident vascular cerebral. Citește continuarea pe Qbebe: https://bit.ly/3g7bpLb

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.