Shop
Ultimele 100 de articole

6 factori ai infarctului miocardic

25 ianuarie 2016, , Vizualizări:

 

4.      In timpul exercitiilor istovitoare la sala

Nu de putine putine ori s-a intamplat ca oamenii sa se trezeasca din sala de antrenament la spital. Nu trebuie sa exagerati cu exercitiile, mai ales in cazul in care organismul vostru nu este obisnuit cu antrenamente foarte intense.
Protejati-va: Faceti sport regulat, iar inima voastra va fi mai sanatoasa. Insa trebuie  sa cresteti treptat intensitatea antrenamentelor.

 

 

5.      Cand va aflati pe podium

Nu toti oamenii sunt oratori innascuti, care sa vorbeasca cu usurinta in fata unui public. Unele persoane sunt atat de emotionate incat sufera preinfarcturi pe scena.
Protejati-va: Incercati sa va linistiti, apelati la calmante sau la activitati care sa va diminueze starea de nervozitate.

 

 

6.      Pe closet

Este ultimul loc in care v-ati dori sa suferiti un atac de cord. Insa se poate intampla mai ales cand sunteti constipati si este nevoie sa faceti eforturi suplimentare. Din aceasta cauza va creste presiunea asupra pieptului si astfel sangele se intoarce mai greu la inima.
Protejati-va: Pentru a nu va confrunta cu probleme asemanatoare consumati alimente bogate in fibre si hidratati-va suficient.

 

Foto: dreamstime.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.