Exista momente in viata cand simti nevoia sa mananci ceva deosebit, insa n-ai nici un chef sa petreci cateva ore in bucatarie pentru a-ti satisface poftele. Singura alternativa in acest caz este restaurantul. Iata ce trebuie sa stii daca mergi la un astfel de local.
4 ponturi valabile in orice restaurant:
1. Incearca sa formulezi cererea cat poti de clar
2. Ai grija ce restaurant alegi: evita bufeturile de genul „mananci cat poti in aceiasi bani” sau locurile despre care stii ca ofera portii enorme!
3. Imprieteneste-te cu ospatarul. Iti va da detalii despre toate felurile care se prepara in bucatarie!
4. Comanda variat: un mic aperitiv, o supa sanatoasa, iar la felul principal, cartofii prajiti inlocuieste-i cu legume.
6 ponturi valabile in restaurantele chinezesti
1. Alege orezul brun in locul celui clasic alb
2. Incepe-ti masa cu wonton sau supa crema picanta
3. Daca vrei un aperitiv, opteaza pentru variantele sanatoase (legume, fara prajeli etc)
4. Asigura-te ca optiunile tale includ multe legume
5. Profita ca esti la restaurantul chinezesc si consuma multe produse cu/din soia
6. Roaga sa ti se impacheteze pentru acasa mancarea ramasa
Citeste continuarea: 1 2