Shop
Ultimele 100 de articole

10 cauze neasteptate ale bolilor cardiace si tensiunii arteriale ridicate

14 august 2014, , Vizualizări:
Soti care inseala

Daca e ceva mai rau decat un partener cicalitor, trebuie sa fie un partener caruia ii place sa agate si te inseala de fiecare data cand are ocazia.

 

Socri bagaciosi

Cand mariajul devine subiect de discutie pentru toata lumea si socrii voar sa controleze tot ce se intampla in afara dar si inauntrul dormitorului, atunci in cel mai bun caz te alegi doar cu tensiunea ridicata.

 

Prieteni falsi

Cei care fac parte din grupul tau de prieteni dar de care ai prefera sa te lipsesti. Sunt mai rai decat dusmanii pentru ca sunt prefacuti si ipocriti. Iti pot strica toata buna dispozitie cand descoperi ipocrizia lor si iti cauzeaza stres si tensiune.

 

Cartile de credit

Toata lumea le foloseste si incepe usor usor sa renunte la banii cash in favoarea lor. Dar daca ai o carte de credit si nu ai o limita pe care sa o respecti la cumparaturi, vei ajunge sa ai datorii mari, griji si automat tensiune ridicata.

 

Amante

Poate parea distractiv pentru multi, dar de multe ori ajunge sa fie un stres nu o placere. Telefoane cand nu trebuie, intalniri accidentale cand esti cu sotia sau alte intamplari planificate de amanta sau nu, sunt adesea cauze ale bolilor cardiace sau chiar decese in cazul barbatilor. Daca vrei sa iti ridici tensiunea, fa-ti o amanta. Nimeni nu iti va garanta ca ea va fi o persoana de calitate care nu va avea nicio intentie sa iti strice relatia cu sotia si nu e foarte simplu sa scapi de ea atunci cand vrei tu.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.