10 beneficii ale uleiului de cocos - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

10 beneficii ale uleiului de cocos

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » 10 beneficii ale uleiului de cocos
ulei de cocos - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - coconut-oil-on-wooden-spoon-2090576_1920

In ultima vreme s-au facut numeroase studii in ceea ce priveste calitatile uleiului de cocos, iar secretele acestui aliment minune sunt dezvaluite unul cate unul.

 

Iata 10 beneficii ale uleiului de cocos.

 

  1. Grasimi sanatoase

Uleiul de cocos contine acizi grasi cu lant mediu, printre care: acid caprilic, acid lauric, acid capric. Pentru ca aceste grasimi se digera treptat, vor conferi mai multa energie pe termen lung.

Uleiul de cocos este usor de digerat, nu formeaza depozite de grasime, are efecte antimicrobiene si antibacteriene, este procesat de ficat.

 

 

  1. Trateaza Alzheimerul

Pentru ca este procesat de ficat, uleiul de cocos confera imediat energie creierului. Compusii din uleiul de cocos ajuta organismul sa elibereze insulina si sa confere o sursa suplimentara de energie pentru imbunatatirea functionarii creierului.

 

 

  1. Reduce simptomele bolilor vezicii biliare si pancreasului

Compusii din uleiul de cocos imbunatatesc functionarea pancreasului si a vezicii biliare, reducand simptomele bolilor pe care acestea le pot avea.

 

 

 

  1. Protejeaza rinichii

Uleiul de cocos curata tractul urinar si vindeca infectiile aparute la rinichi, gratie proprietatilor sale antibacteriene. De asemenea, apa de cocos ajuta la hidratare si la grabirea proceselor de vindecare in corp.

 

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 07/03/2017