ATENTIE! E 03.03.2022! Schimbari puternice in viata - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

ATENTIE! E 03.03.2022! Schimbari puternice in viata

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » ATENTIE! E 03.03.2022! Schimbari puternice in viata
3 martie - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - number-1982283_1920

Joi, 3 martie, este a treia zi, din a treia luna a anului. O zi puternica din punct de vedere numerologic si energetic.

Energia cifrei 3

Pentru a intelege mai bine magia cifrei 3, ia in calcul urmatoarele “coincidente”. Traim intr-o lume tridimensionala, pe a treia planeta de la soare si toata viata noastra are trei elemente principale: inceput, mijloc si final, nastere, viata, moarte.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Nu e de mirare atunci ca ziua de 3 martie este una de o insemnatate numerologica puternica. Asa cum spuneam, va fi ziua 3 din luna 3. Se activeaza astfel un cod puternic al creativitatii, al abilitatii de exprimare, de creare si manifestare.

Energia acestei zile ne ajuta sa reflectam la povestea vietii noastre pentru a ne asigura ca scriem ceea ce trebuie. Suntem cocreatorii acestei calatorii prin viata si, desi nu controlam tot timpul evenimentele, putem controla modul in care ne comportam cand acestea apar si putem controla ceea ce devenim dupa aceste evenimente. Deci, numarul reprezinta dezvoltarea, alinierea sufletului, mintii si a corpului.

Te poate interesa si Numerele ingerilor: Le gasesti aici.

03.03 (33) – Numerologie

Cifra 3 reprezinta, din punct de vedere numerologic, caramida. Cea care ajuta la construirea a ceea ce vrem noi sa construim in viata. Numarul 3 reprezinta vocea sinelui interior, cel care detine adevarul absolut despre noi insine, cel care ne ghideaza si care ne arata directia corecta.

Numarul 3 este numarul expresiei. In luna martie, esti mai deschis comunicarii. Fii atent la ceea ce exprimi, asculta ce spun oamenii. Urmareste tonul vocii, evita cuvintele care judeca sau care sunt agresive, fii atent la limbajul trupului.

Numarul 33 este o expansiune a numarului 3. Numarul 33 apartine liderilor spirituali si poarta mesaje despre unitate, conectivitate, iubire neconditionata. Vibratia numarului 33 are o puternica energie a vindecarii si descrie dorinta de a te transforma cu ajutorul iubirii, acceptarii, echilibrului si armoniei.

Citeste mai multe despre anul 2022 din punct de vedere numerologic aici.

Martie 2022 – Schimbari de energie

Martie este una dintre cele mai schimbatoare luni din an. Au loc puternice schimbari de energie. Te poti simti tras si impins in toate directiile. Luna martie poate fi, insa, o luna plina de surprize. Fii deschis si mergi cu valul. Incearca sa nu te stresezi si sa iei lucrurile asa cum vin.

Luna este cu atat mai speciala cu cat exista si ziua de 3 martie. In aceste zile suntem incurajati sa spunem adevarul, sa cream echilibru intre minte, corp si suflet.  Foloseste-te de energia aceste luni pentru a te dezvolta. Ridica frecventa energiei inimii, a sufletului si a mintii. Stai in echilibru, mediteaza mai des, odihneste-te pentru a te reincarca energetic.

3 martie 2022 – Codul 333?

Unii numerologi sunt de parere ca acest an poate fi considerat unul de cod 333. Adunand cifrele care constituie data avem 3+3+2+0+2+2= 12 = 1+2 = 3. Astfel, se activeaza codul 333, un cod al creativitatii, al abilitatii de exprimare, de creare si manifestare.

Sub codul 333 ne putem alinia si armoniza cu Universul prin sinele interior, ne putem exprima adevarul despre noi insine, putem crea, ne  putem pune planurile in aplicare.

Energia aceste zile ne ajuta sa reflectam la povestea vietii noastre pentru a ne asigura ca scriem ceea ce trebuie. Suntem cocreatorii acestei calatorii prin viata si, desi nu controlam tot timpul evenimentele, putem controla modul in care ne comportam cand acestea apar si putem controla ceea ce devenim dupa aceste evenimente. Deci, numarul 333 reprezinta dezvoltarea, alinierea sufletului, mintii si a corpului.

Surse: elephantjournal.com, foreverconscious.com

Imagine de PIRO4D de la Pixabay

Cuvinte cheie: ,
Data articol: 02/03/2022